Reviews for Parillada Argentina

11 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.2
11 reviews
date score
placeholder
Ann
Reviewed on: unknown

meer dan 25 jaar klant

sinds 1986 komen wij met regelmaat eten in de Parillada Argentina. De keuken en bediening is voortreffelijk. Nog steeds dezelfde patron en obers; wat een zeldzaamheid is in deze branche.

Giel
Reviewed on: unknown

Goed eten voor een goede prijs

een aanrader !

Daniëlla
Reviewed on: unknown

zwaar teleurgesteld

Ondanks onze reservatie weken op voorhand en de specifieke vraag naar een bepaalde tafel waar we enige tijd geleden samen met vrienden een fantastische avond beleefden werden we boven in een koude ongezellige kamer gedropt !!!!De Moyito die voordien fantastisch was was gewoon slecht slecht en dat voor 9€ Het verschil van eten met de vorige keer was duidelijk merkbaar !!! Dus voor ons nooit nooit meer !!!!

jo
Reviewed on: unknown

Pfff!

Ondanks vroege reservatie werden we met 8 personen op de bovenverdieping gedropt in een klein ongezellig zaaltje waar veel te veel mensen samengepropt zaten. De ruimte hing vol rook van de grill beneden, de tafels plakten, alles zag er armzalig uit. De aperitiefdrankjes lieten op zich wachten en kregen we pas na meerdere keren te vragen. Het eten was ok. Voor kinderen is er weinig keuze. Ik denk niet dat we nog teruggaan.

Marijke
Reviewed on: unknown

Yummie!

The food is great and super tasty! People are friendly and they cooperated to the birthday of my boyfriend with a great surprise dessert! Only downside, the smoke (of the meat grilling) irritates your eyes a litte...

Sabine
Reviewed on: unknown

MEER VERWACHT

Bij het aankomen stond er nog mensen te wachten om aan tafel te kunnen. Niemand vroeg naar onze reservatie .... Uiteindelijk zei ik dan maar zelf dat we gereserveerd hadden en mochten we aan tafel, doch niemand checkte onze reservatie. Na hoofdmenu heeft het wel heel lang geduurd voordat men de lege borden etc kwam afruimen. Zelf na vraag van kaart voor dessert bleef alles staan. Pas bij het arriveren van dessert kon men niet anders. Vriendelijkheid wel goed. Ook luidruchtig dus niet aan te raden voor intiem dinnertje, eerder voor groep of feestje.

David
Reviewed on: unknown

Viande assez bonne, garnitures manquant d'origi...

Viande assez bonne, garnitures manquant d'originalité. Jamais reçu le supplément de frites commandé. Déco sympa. Un peu trop d'agitation entre les serveurs et les patrons, l'ambiance s'en ressentant. Un endroit proche de la gare, pour les gens de passage...

placeholder
Sonja
Reviewed on: unknown

Wij hebben hier op 29/03 lekker gegeten. Het...

Wij hebben hier op 29/03 lekker gegeten. Het is geen sterrenrestaurant, maar wel gewoon een toeristisch no-nonsens plaats. Je krijgt hier een heerlijk stuk vlees, lekker gegrild of gebakken zoals gevraagd. Een goede bediening en een eerlijke prijs voor hetgene je krijgt. Voor vleeseters in ieder geval aan te raden.

Inge
Reviewed on: unknown

Ik had de pinchete mixte genomen, was niet...

Ik had de pinchete mixte genomen, was niet goed gelukt (verbrand + geen kruiden). Mijn 2 tafelgenoten hebben wel met zeer veel smaak genoten van de mixed grill en prezen de kwaliteit van het vlees. Gezellig ingerciht, vlotte bediening.

christophe van eyen
Reviewed on: unknown

zeer goed resto prijs / kwaliteit. vlees is...

zeer goed resto prijs / kwaliteit. vlees is van zeer goede kwaliteit

date score