Reviews for Gran Duca

1149 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
1149 reviews
date score
Veronique
Reviewed on: 26/09/2022
Veronique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gran Duca is super. Het eten is;er bijzonder...

Gran Duca is super. Het eten is;er bijzonder lekker en het personeel is heel vriendelijk.

Herman
Reviewed on: 24/09/2022
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Schitterende zaal met ideale ligging en mooi...

Schitterende zaal met ideale ligging en mooi panorama. Uitstrekende osso bucco en dame blanche zeer aangenaam en vriendelijk personeel.

Maxim
Reviewed on: 24/09/2022
Maxim recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Beide personen hebben voedselinfectie opgelopen...

Beide personen hebben voedselinfectie opgelopen, vermoedelijk door calamares.

Kris
Reviewed on: 24/09/2022
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mijn vriendin en ikzelf werden goed ontvangen...

Mijn vriendin en ikzelf werden goed ontvangen en werden verwend met lekker eten . De bediening was uitstekend en zeer vriendelijk. We kunnen het iedereen met veel plezier aanbevelen.

Alex
Reviewed on: 18/09/2022
Alex recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel vriendelijke bediening, overheerlijke...

Heel vriendelijke bediening, overheerlijke gerechten, absolut een aangename setting om te dineren ivm veel andere restaurants. De bediening is super en wat vooral primeert bij ons dat de buren niet in ons bord kunnen zien, wat bij heel veel restaurants niet het geval is. Top gewoon.

Gino
Reviewed on: 17/09/2022
Gino recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker gegeten en zeer goede vriendelijke...

Zeer lekker gegeten en zeer goede vriendelijke bediening

jos
Reviewed on: 16/09/2022
jos recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

zoals de vorige keer, prima over heel de lijn,...

zoals de vorige keer, prima over heel de lijn, zowel voor de reservatie, het onthaal, de seating, de keuze, de bediening, de vriendelijkheid, de atmosfeer, in één woord of twee : een reuze aanrader

Kris
Reviewed on: 15/09/2022
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hebben enorm lekker gesmuld van alles. De...

We hebben enorm lekker gesmuld van alles. De bediening was vlot en zeer vriendelijk. We hebben een toffe avond gehad. Bedankt het team van Gran Duca

Jonathan
Reviewed on: 14/09/2022
Jonathan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

We asked politely to seat outside to enjoy...

We asked politely to seat outside to enjoy the view but apparently it was too difficult for the team..."a marathon" to just set up a new table :/ what's a pity!

steve
Reviewed on: 11/09/2022
steve recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het vlees (kalfsvlees , en ossobuko) was uiterm...

Het vlees (kalfsvlees , en ossobuko) was uitermate goed bereid, gekruid en gegarneerd. De Irish koffie was hoe het zelden gegeven wordt, en met de kwanititeit en kwaliteit van koekjes die erbij kwamen, was ik blij dat ik geen dessert had besteld (caloriegewijs dan toch). Alleszins tot ik de tiramisu bij de tafel naast mij zag verschijnen....

date score
×
Logo

New edition +150 restaurants 3-course as from € 27 from 7 - 23 oktober

With an account you can already book for the RestoDays as from 27 September

Advantages of your free account:

Keep by mail informed about restaurant promotions
Manage your favorites, reviews, reservations and profile
Be the first to make you reservation in avant-première for the RestoDays.

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Create your account here