Reviews for Gran Duca

891 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
891 reviews
date score
marc
Reviewed on: 16/01/2020
marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Topkader, attent personeel, goede wijnen en...

Topkader, attent personeel, goede wijnen en perfecte keuken wat mij betreft. Doe er het unieke kader bij en dan begrijpt U dat ik terug kom. m vr gr MS

Annie
Reviewed on: 15/01/2020
Annie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk....

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk.

Eric
Reviewed on: 09/01/2020
Eric recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen....

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen. Vriendelijke ontvangst Attentie bij verjaardag.

Dries
Reviewed on: 09/01/2020
Dries recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranke...

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranken werden gebracht. De dranken werden pas met het gerecht geserveerd. 30 minuten wachten op de rekening.

Delvaux
Reviewed on: 23/12/2019
Delvaux recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi,...

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi, gezellig kader met een super vriendelijke bediening!

Paul
Reviewed on: 22/12/2019
Paul recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het...

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het betere. Fijne menukeuze en piekfijne service.

Marleen
Reviewed on: 21/12/2019
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Michele
Reviewed on: 21/12/2019
Michele recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was...

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was niet zo aangenaam ik zoek nog de eekhoorbrood en de scampis in mijn risotto.

kamlesh
Reviewed on: 20/12/2019
kamlesh recommends this restaurant for: Groups

Excellent food...

Excellent food

Mimy
Reviewed on: 16/12/2019
Mimy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gezellig ... lekker eten en goede bediening...

Gezellig ... lekker eten en goede bediening

date score