Reviews for Gran Duca

778 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
778 reviews
date score
Geert
Reviewed on: 15/06/2019
Geert recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker gegeten. Mooie Locatie. Een aanrade...

Zeer lekker gegeten. Mooie Locatie. Een aanrader, was de eerste maal, maar wij komen beslist terug.

Gunther
Reviewed on: 14/06/2019
Gunther recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Ik ben tevreden over restautantbezoek bij Grand...

Ik ben tevreden over restautantbezoek bij Grand Duca omdat ik tevreden was. Het enige minpuntje is dat ik nadat ik een tevredenscore heb gegeven nog eens moet uitleggen waarom ik tevreden ben. Tevreden is een gemoedstand en dus relatief en niet rationeel te verklaren. Ik stel dus voor dat U de klanten niet meer lastigvalt met dan ook nog eens een heel verhaal te maken - zoals dit verhaal - nadat ze een 10/10 tevreden score hebben gegeven.

Willy
Reviewed on: 06/06/2019
Willy recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Gran Duca is een mooi gelegen restaurant, met...

Gran Duca is een mooi gelegen restaurant, met prima eten en een vriendelijke bediening.

Irma
Reviewed on: 05/06/2019
Irma recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Over alles! Het dakterras, het eten, de bedieni...

Over alles! Het dakterras, het eten, de bediening. Fantastisch!

Sylvie
Reviewed on: 02/06/2019
Sylvie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super lekker en prachtig interieur...

Super lekker en prachtig interieur

Andr
Reviewed on: 01/06/2019
Andr recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zoals gewoonlijk hebben we genoten van een...

Zoals gewoonlijk hebben we genoten van een uitstekende keuken en vriendelijke bediening, we komen zeker terug zeker .

Luc
Reviewed on: 30/05/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer mooie locatie. Lekker puur eten, zonder...

Zeer mooie locatie. Lekker puur eten, zonder franjes maar goed. Wel aan de dure kant, maar dat zal door de locatie zijn zeker?

David
Reviewed on: 26/05/2019
David recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super lekkere tagliatelle met kreeft!!!! Enorm...

Super lekkere tagliatelle met kreeft!!!! Enorm goeie wijnkeuze Vriendelijk ontvangst toffe setting op terras (with a view!) Kortom, op reis in eigen stad

kristiaan
Reviewed on: 24/05/2019
kristiaan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

mooie setting op terras...

mooie setting op terras

date score