Reviews for Restaurant Marcel

1258 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
1258 reviews
date score
Leo
Reviewed on: 16/10/2019
Leo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eerste klas onthaal en begeleiding / bediening...

Eerste klas onthaal en begeleiding / bediening van onze groep in zaal La Madeleine ! Voor herhaling vatbaar !

Chris
Reviewed on: 16/10/2019
Chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ik heb lekker gegeten met een correcte bedienin...

Ik heb lekker gegeten met een correcte bediening. Alleen begrijp ik niet goed dat er niemand onder uw zaalpersoneel een redelijke kennis over wijnen heeft. U profileert zich toch als een zaak met een uitzonderlijke wijnkaart.

Peter
Reviewed on: 13/10/2019
Peter recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Goede toelichting op de menukeuzemogelijkheden...

Goede toelichting op de menukeuzemogelijkheden en uitgebreide toelichting bij de opgediende gerechten maar vooral verrassende en smaakvolle gerechten

Armand
Reviewed on: 13/10/2019
Armand recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uitstekende kwaliteit gekoppeld aan vriendelijk...

Uitstekende kwaliteit gekoppeld aan vriendelijke bediening 1

Vincent
Reviewed on: 13/10/2019
Vincent recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Erg lekker eten. Hier wordt goed gekookt. Bedie...

Erg lekker eten. Hier wordt goed gekookt. Bediening kan wel wat klantgerichter. Mooie inrichting. Wel gek dat je bovenop andere gasten wordt geplaatst als er ruimte genoeg is.

Kris
Reviewed on: 13/10/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Leuk en zeer goede wijnkaart! Wel letten dat...

Leuk en zeer goede wijnkaart! Wel letten dat je staff niet naar zweet ruikt, was zeer storend en vervelend. Al hen andere was zeer goed.

Guy
Reviewed on: 11/10/2019
Guy recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Goede bediening Lekker eten Uitstekende wijnen...

Goede bediening Lekker eten Uitstekende wijnen met uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding

Raf
Reviewed on: 11/10/2019
Raf recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Locatie, eten en bediening is top! Bedankt...

Locatie, eten en bediening is top! Bedankt voor de fijne avond!

Lydia
Reviewed on: 10/10/2019
Lydia recommends this restaurant for: Groups

Super lekker eten, heel vriendelijke en goede...

Super lekker eten, heel vriendelijke en goede bediening

Mady
Reviewed on: 09/10/2019
Mady recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke, hartelijke ontvangst. Uitmuntende...

Vriendelijke, hartelijke ontvangst. Uitmuntende keuken. Correcte bediening. Een minpuntje, om 14.30 U zag men ons buiten.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below