Reviews for Siam Sally

224 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
224 reviews
date score
Kristien
Reviewed on: 03/12/2021
Kristien recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Leuke, ontspannende sfeer en zéér lekker eten!...

Leuke, ontspannende sfeer en zéér lekker eten!

Alex
Reviewed on: 03/12/2021
Alex recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede service in een authentiek kader....

Goede service in een authentiek kader.

Jimmy
Reviewed on: 21/11/2021
Jimmy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Super lekker eten en zeer vriendelijke bedienin...

Super lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar

Michel
Reviewed on: 14/11/2021
Michel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel fijne omgeving, persoonlijke en enthousias...

Heel fijne omgeving, persoonlijke en enthousiaste bediening en vooral lekker eten voor een heel schappelijke prijs

Jessica
Reviewed on: 14/11/2021
Jessica recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heerlijk eten in een gezellig restaurant waar...

Heerlijk eten in een gezellig restaurant waar je ook nog eens vriendelijk bediend wordt. Wij komen nog eens terug!

Davina
Reviewed on: 13/11/2021
Davina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening en...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening en mooi restaurant!

Koen
Reviewed on: 13/11/2021
Koen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

vriendelijke bediening lekker eten...

vriendelijke bediening lekker eten

Gerard
Reviewed on: 11/11/2021
Gerard recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles was gewoon ok ! Vlotte bediening en goed...

Alles was gewoon ok ! Vlotte bediening en goed eten + aangename ruimte .

ANKE
Reviewed on: 31/10/2021
ANKE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heerlijk gegeten, kraak vers, mooi afgestemde...

Heerlijk gegeten, kraak vers, mooi afgestemde smaken, leuk gezellig en creatief kader, plezierige no nonsense bediening. We komen zeker terug ! Fan!

Karin
Reviewed on: 29/10/2021
Karin recommends this restaurant for: Couples

Zeer mooie locatie en inrichting - geeft je...

Zeer mooie locatie en inrichting - geeft je een instant Thailand gevoel, zaak met een hartje en passie zoals we het graag hebben. Dim Sums zijn heerlijk, hoofdgerechten zijn ook zeer smaakvol en mooi in balans, royale porties en zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding. WIj komen graag terug!

date score