Reviews for Siam Sally

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Herman
Reviewed on: 26/02/2020
Herman recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Gewoon omdat het eten zo lekker was, de sfeer...

Gewoon omdat het eten zo lekker was, de sfeer was goed en de inrichting van het restaurant is gewoonweg mooi

Chung Sai
Reviewed on: 19/02/2020
Chung Sai recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Steeds met een glimlach ontvangen. Varkensvlees...

Steeds met een glimlach ontvangen. Varkensvlees,rundvlees met zwarte peper en de eend waren subliem. Elke keer als we hier komen proberen we de nieuwe gerechten. De varkensribben zijn hier ook top. Doe zo verder.

Levoyannis
Reviewed on: 07/02/2020
Levoyannis recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Creatief , lekker , gewoonweg Top !...

Creatief , lekker , gewoonweg Top !

Micheline
Reviewed on: 07/02/2020
Micheline recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gemiddeld tevreden. Zeer lekkere dim sums....

Gemiddeld tevreden. Zeer lekkere dim sums. Hoofdgerecht minder verfijnd. Het was relatief koud in het restaurant.

Audrey
Reviewed on: 06/02/2020
Audrey recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fantastisch vers bereid lekker eten....

Fantastisch vers bereid lekker eten.

Tom
Reviewed on: 26/01/2020
Tom recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, hip kader, super bediening....

Heerlijk eten, hip kader, super bediening. Een alternatief voor de dim sum zou fijn zijn.

Joris
Reviewed on: 26/01/2020
Joris recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Lekker...

Lekker

Isabelle
Reviewed on: 26/01/2020
Isabelle recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel gezellige locatie, kleine kaart met verse...

Heel gezellige locatie, kleine kaart met verse gerechten en aangename bediening die ruim de tijd voor je neemt!

luc
Reviewed on: 19/01/2020
luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Hoi Zeer lekker !! Eerlijke keuken, maar wel...

Hoi Zeer lekker !! Eerlijke keuken, maar wel alternatief...

christelle
Reviewed on: 19/01/2020
christelle recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hebben heel lekker gegeten....

We hebben heel lekker gegeten.

date score