Reviews for Da Costa

120 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
120 reviews
date score
Eric
Reviewed on: 04/02/2020
Eric recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Succes! het eten is voortreffelijk, de bedienin...

Succes! het eten is voortreffelijk, de bediening vlot en vriendelijk, niet te stijf. Alles wat we bestelden was voorradig; het aanbod is nog wat beperkt maar voldoende. We gaan er graag terug.

Els
Reviewed on: 14/02/2020
Els recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Lekkere verrassende smaken. Goede bediening,...

Lekkere verrassende smaken. Goede bediening, mooi interieur :-)

andre
Reviewed on: 17/02/2020
andre recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

heel aangename en creatieve keuken...

heel aangename en creatieve keuken

Amilie
Reviewed on: 21/02/2020
Amilie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij waren zeer aangenaam verrast over dit nieuw...

Wij waren zeer aangenaam verrast over dit nieuwe restaurant! Het eten is subliem! Verrassende combinatie van smaken, zeer fijn gebracht! Ook de service en het kader was top. Sober interieur, maar prachtige kleuren en kleine accenten die het een gezellige sfeer geven. De moeite om te komen eten en voor herhaling vatbaar!

Koen
Reviewed on: 28/02/2020
Koen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Enorm verrast door de diversiteit aan smaken...

Enorm verrast door de diversiteit aan smaken en producten.

Marleen
Reviewed on: 09/03/2020
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekkere en originele smaken en vriendelijk...

Heel lekkere en originele smaken en vriendelijke bediening doe zo verder!

Valerie
Reviewed on: 15/06/2020
Valerie recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten, mooie bordjes, zeer vriendelijk...

Lekker eten, mooie bordjes, zeer vriendelijk en gastvrij ! Aanrader

nil
Reviewed on: 06/07/2020
nil recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker!...

Lekker!

annick
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/07/2020
annick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

alles zelf moeten vragen, of we iets mochten...

alles zelf moeten vragen, of we iets mochten drinken, brood aub, tot 2x graag beetje boter of olie, weer of we nog iets mochten drinken ... Bij hoofdgerecht 3x kip en 1x vis, zegt serveerster ... de vis weet ik wel wat het is, de rest ken ik niet ...!? Bij afrekenen, ineens supplement van 40 eur ! Bij vraag wat dit is blijkt dit een extra gang te zijn ... Dient zoiets niet even gevraagd te worden bij aanvang ...?? Bovendien, het eten zelf ... "matig" ... eigenlijk een afknapper van formaat, vooral de bediening dan toch ... :-(

Jan
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/07/2020
Jan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We werden vriendelijk ontvangen. Het eten was...

We werden vriendelijk ontvangen. Het eten was echt overheerlijk en men voelt dat het team ambitieus is. Ook de bijbehorende wijnen waren een aangename verrassing. Het is een echte aanrader .... Enig minpuntje, de timing was niet altijd perfect, maar dat heeft deze heerlijke avond niet minder gemaakt. Bravo aan het ganse team ........ wij komen terug ;-)

date score