Reviews for Matiate

286 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.1
286 reviews
date score
Natasja
Reviewed on: 28/09/2019
Natasja recommends this restaurant for: Groups

Slechte bediening, zaten spinnenwebben bij...

Slechte bediening, zaten spinnenwebben bij 't raam waar wij zaten en het eten was ook niet goed en voor wat je krijgt is de prijs aan de hoge kant.

Liesbeth
Reviewed on: 12/06/2019
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening was heel onvriendelijk. Spraken bijna...

Bediening was heel onvriendelijk. Spraken bijna geen Nederlands. Zaak is geopend om 11u. Was zeker nog geen poetsploeg langs geweest. ( loempia lag nog onder tafel van de dag ervoor) Ontbijt met een 1 pitabroodje en stokbrood onder de grill van de dag ervoor. 3 stukjes voor 2 personen. Vond het niet echt lekker.

Jared
Reviewed on: 14/01/2019
Jared recommends this restaurant for: Couples

Filet pur besteld en geen idee wat het was...

Filet pur besteld en geen idee wat het was maar alles behalve dat! Dus taai vlees

Richard
Reviewed on: 12/05/2018
Richard recommends this restaurant for: Couples

- ik vroeg een rhum cola: glas was héél vuil...

- ik vroeg een rhum cola: glas was héél vuil en vroeg een nieuwe -> deze keer had ik al direct gezegd zonder ijs en limoen... wat krijg je zonder ijs met veel limoen - warme groenten die bij het gerecht hoorden waren koud - black angus rumpsteak was lauw tot koud - niet echt vriendelijke bediening - wel correcte afrekening en rhum cola waar ik niet van had gedronken hebben ze niet aangerekend. Zéker geen aanrader.

Stefanie B.
Reviewed on: 05/02/2017

Reservatie werd niet gevraagd. Eten was niet...

Reservatie werd niet gevraagd. Eten was niet lekker. Fabriekgevoel. Personeel roept en loopt gestressed rond, een fles spuitwater kost bijna even veel als een maaltijd??!! We moesten zo snel mogelijk buiten. Was absoluut niet gezellig. Veel te dicht op elkaar gepropt, kon met mijn buur mee eten.

Athina
Reviewed on: unknown

Alles moest heel snel gaan. Misschien de volgen...

Alles moest heel snel gaan. Misschien de volgende keer de klant wat meer tijd gunnen..

Tatiana
Reviewed on: 27/12/2019
Tatiana recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De kon kon enkel gebruikt worden voor 2 gratis...

De kon kon enkel gebruikt worden voor 2 gratis pizza's. Een bon van 50 euro voor eten van 30 euro. Drank apart bij te betalen.. Onvriendelijk personeel. En geen lekker eten. Enorm teleurgesteld.

Geert
Reviewed on: 26/05/2019
Geert recommends this restaurant for: Groups

Slechte service, eten was niet kwaliteit/kwanti...

Slechte service, eten was niet kwaliteit/kwantiteit. Kip was niet gaar in het midden.Glazen waren vuil, er zat sinaaspelletjes in een cola glas

Sofie
Reviewed on: 20/01/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups

Gereserveerd maar toch wachten op tafel, zeer...

Gereserveerd maar toch wachten op tafel, zeer pushy en haastige bediening, het vroor buiten en toch stond de deur open dus we konden in de ijskoude tocht eten.

Lorenzo S.
Reviewed on: 06/12/2018
Lorenzo S. recommends this restaurant for: Couples

Slechte service, slecht restaurant....

Slechte service, slecht restaurant.

date score