Reviews for Axxes Cafe

784 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
784 reviews
date score
Wouter V.
Reviewed on: 18/01/2022
Wouter V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Prima bediening, serveerder liep de benen onder...

Prima bediening, serveerder liep de benen onder zijn gat vandaan

Christ'l
Reviewed on: 18/01/2022
Christ'l recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Soshana
Reviewed on: 17/01/2022
Soshana recommends this restaurant for: Couples

Het eten was goed en we zijn vriendelijk geholp...

Het eten was goed en we zijn vriendelijk geholpen door het personeel, met name door Mustafa.

Gina
Reviewed on: 10/01/2022
Gina recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Makkelijk te reserveren. Bediening uitstekend,...

Makkelijk te reserveren. Bediening uitstekend, heerlijk gegeten. Kwaliteit prijs verhouding prima.

Axelle
Reviewed on: 10/01/2022
Axelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Niet gekregen wat we gevraagd hadden en hier...

Niet gekregen wat we gevraagd hadden en hier werd ook niets aan gedaan. We vroegen om de manager te spreken en dat kon ook niet.

Eric
Reviewed on: 10/01/2022
Eric recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed en vriendelijk geholpen. Lekker gegeten...

Goed en vriendelijk geholpen. Lekker gegeten

Jip
Reviewed on: 10/01/2022
Jip recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was erg lekker, personeel was erg...

Het eten was erg lekker, personeel was erg vriendelijk en de sfeer was top. Het eten was wel heeel erg snel.

Kim
Reviewed on: 10/01/2022
Kim recommends this restaurant for: Groups, Kids

Lekker gegeten. Snelle service. Vriendelijke...

Lekker gegeten. Snelle service. Vriendelijke bediening

Sandra
Reviewed on: 08/01/2022
Sandra recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. De zaak...

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. De zaak is zeer sfeervol. De bediening was top ! Heerlijk gegeten.

Ann
This review is written after a reservation for the Action Nationale Restaurant
Reviewed on: 08/01/2022
Ann recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening en lekker eten. Wel...

Vriendelijke bediening en lekker eten. Wel vreemd dat je het bestel van het voorgerecht moet bijhouden voor de hoofdschotel. Verder top!

date score