Reviews for Ga Nord

892 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book your table
8.4
892 reviews
date score
Liliane
Reviewed on: 09/03/2020
Liliane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening en de organisatie van de keuken...

Bediening en de organisatie van de keuken

alain
Reviewed on: 08/03/2020
alain recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Veel te trage bediening en opgelegde duurste...

Veel te trage bediening en opgelegde duurste menu zonder verwittiging bij de reservatie. Extra waterfles gebracht zonder dat ernaar vroegen en gefactureerd.

Luc
Reviewed on: 02/03/2020
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Leuke locatie, attente bediening en lekker...

Leuke locatie, attente bediening en lekker gegeten!Super

Charlotte
Reviewed on: 02/03/2020
Charlotte recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk gegeten. Tafelbediening was heel aange...

Heerlijk gegeten. Tafelbediening was heel aangenaam. Prachtige locatie. 10 op 10!!

Wesley
Reviewed on: 02/03/2020
Wesley recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren met 4 voor de zondagsbrunch , maar...

We waren met 4 voor de zondagsbrunch , maar de porties waren klein voor 4 in vergelijking met de tafel naast ons waar ze met 2 waren ( hadden veel meer). Koffie voor 4.30 euro zonder koekje , zelf suiker moeten vragen. Jammer

Dana
Reviewed on: 02/03/2020
Dana recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker gegeten en gedronken....

Heel lekker gegeten en gedronken.

Stephanie
Reviewed on: 01/03/2020
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Omkadering is zeer mooi. Prijs kwaliteit niet...

Omkadering is zeer mooi. Prijs kwaliteit niet in balans, bediening zou iets vlotter mogen.

Tinne
Reviewed on: 01/03/2020
Tinne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker eten. Enorm vriendelijke en vlotte...

Zeer lekker eten. Enorm vriendelijke en vlotte bediening. Prachtig interieur.

Anniek
Reviewed on: 01/03/2020
Anniek recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hebben genoten! We begrepen dat er te weinig...

We hebben genoten! We begrepen dat er te weinig personeel was, maar daar hebben wij niets van gemerkt.

elke
Reviewed on: 29/02/2020
elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel mooi interieur en eerlijk en gezond eten...

Heel mooi interieur en eerlijk en gezond eten met veel aandacht voor decoratie en vegetarische opties.

date score