Reviews for Kasteel Rivierenhof

1065 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
1065 reviews
date score
Reviewed on: 12/06/2021
recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer goede vriendelijke bediening. Het was...

Zeer goede vriendelijke bediening. Het was erg druk. Toch kon het personeel de klanten op een zeer positieve manier bedienen. Leuk kader om te ontbijten.

Dirk
Reviewed on: 11/06/2021
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super vriendelijke, bijna persoonlijke bedienin...

Super vriendelijke, bijna persoonlijke bediening ! Lekker eten, gemoedelijke sfeer, prachtig terras, ...

Sarina
Reviewed on: 10/06/2021
Sarina recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Zeer uitgebreid, de broodjes waren bakvers...

Zeer uitgebreid, de broodjes waren bakvers en volgens mij de producten dagvers, voor ieder wat wils, de toast van zalm was een zeer lekkere touch! Aangenaam verrast, personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam, wij hebben nog een baby’tje, het was heel fijn dat de papa’s ook eens de pamper konden verversen en niet naar het vrouwentoilet diende te gaan!

Véronique
Reviewed on: 10/06/2021
Véronique recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gewoon toppie zoals altijd....

Gewoon toppie zoals altijd.

Linda
Reviewed on: 10/06/2021
Linda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening en een...

Lekker eten, vriendelijke bediening en een prachtig kader! Dit is puur genieten.

philippe
Reviewed on: 10/06/2021
philippe recommends this restaurant for: Groups, Kids

we waren aanwezig met 4 personen om te dineren....

we waren aanwezig met 4 personen om te dineren. 1° De bediening was vriendelijk maar tergend traag. Het lijkt me ongepast om verscheidene malen uw obers teken te moeten doen alvorens ze willen of kunnen komen. Het is tegelijk ook frustrerend dat de obers doen of ze je niet hebben opgemerkt. Er liep - voor het aantal aanwezige klanten - meer dan genoeg bedieners rond maar er lijkt geen enkele coordinatie. 2° De prijs/kwaliteitsverhouding van de gerechten is ondermaats - er is weinig of geen verfijning te bespeuren - de traditionele "tavernekost" die je in verouderde etablissementen krijgt. 3° Van zodra de bestelling voor DRANKJES werd opgenomen, worden deze wél verbazend snel opgedient - dus dat is zeer ok. Hier en daar wat bijspijkeren en jullie beschikken over een grandioos etablissement.

Ronald
Reviewed on: 09/06/2021
Ronald recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede bediening. Lekker eten. nice place....

Goede bediening. Lekker eten. nice place.

Nadia
Reviewed on: 08/06/2021
Nadia recommends this restaurant for: Couples

De bediening was vriendelijk, ontbijt basic.......

De bediening was vriendelijk, ontbijt basic.......maar de locatie is wel top!

caroline
Reviewed on: 08/06/2021
caroline recommends this restaurant for: Couples

Van tevoren had ik bij de reservatie over het...

Van tevoren had ik bij de reservatie over het gebruik van Ucoins geïnformeerd. Daarop kreeg ik geen antwoord en ter plaatse werd me dan meegedeeld dat het niet ging omdat de patron er niet was... Zeer jammer...

Koen
Reviewed on: 08/06/2021
Koen recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ruime porties, lekker, vriendelijke bediening....

Ruime porties, lekker, vriendelijke bediening. Rustig kunnen ontbijten. Enige minpunt was de norse ober die ons bij aankomst van ver een piepklein tafeltje toewees dat voor ons zou zijn. Ik had een ontbijt voor twee gereserveerd. Onmogelijk om op dat tafeltje te ontbijten. Met de verantwoordelijke, ( een behulpzame vriendelijke dame), afgesproken dat we op een rustige en ruime plek zouden ontbijten. Is helemaal goed gekomen.

date score