Reviews for Tot Straks

23 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
23 reviews
date score
Ria
Reviewed on: 30/09/2019
Ria recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De paella-avond hadden we niet gepland maar...

De paella-avond hadden we niet gepland maar was een leuke verrassing. Heel lekkere paella met veel zeevruchten en kip. Superlekkere creme catalane als dessert, jammer dat die niet à volonté was. De huiswijn, zowel de witte als de rode: prima ! Zo voortdoen !!!

Veerle
Reviewed on: 29/09/2019
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening. Spijtig dat we naar...

Vriendelijke bediening. Spijtig dat we naar het fruitsap moesten vragen en dat er geen yoghurt was voorzien.

Ria
Reviewed on: 23/09/2019
Ria recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustig...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustig en gezellig restaurant.

Davy
Reviewed on: 17/09/2019
Davy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Van het ontvangst tot het vertrek een perfecte...

Van het ontvangst tot het vertrek een perfecte ervaring. Nogmaals onze dank voor de kleine attentie voor de kinderen en ons. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Myriam
Reviewed on: 12/09/2019
Myriam recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte en zéér vriendelijke bediening. Gezellig...

Vlotte en zéér vriendelijke bediening. Gezellige rustige sfeer...we hebben ervan genoten.

Steven
Reviewed on: 09/09/2019
Steven recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke service en superlekker gegeten...

Vriendelijke service en superlekker gegeten voor een prijsje!

Walter
Reviewed on: 09/09/2019
Walter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, verzorgd en vriendelijk !...

Lekker, verzorgd en vriendelijk !

Roland
Reviewed on: 01/09/2019

alles naar wens. Spijtig dat wij vooraf geen...

alles naar wens. Spijtig dat wij vooraf geen kennis hebben gekregen dat er die dag een kreeftenavond was gepland.

STEPHAN
Reviewed on: 08/08/2019
STEPHAN recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en juiste prijs kwalitei...

Vriendelijke bediening en juiste prijs kwaliteit

Gwendolyne
Reviewed on: 22/07/2019
Gwendolyne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De brunch is een echte aanrader. Super veel...

De brunch is een echte aanrader. Super veel keuze en allemaal lekker!!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below