Reviews for Het District

636 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
636 reviews
date score
Wim
Reviewed on: 25/08/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Een grote verscheidenheid aan wat je 's morgens...

Een grote verscheidenheid aan wat je 's morgens op de ontbijttafel verwacht. Geserveerd in een aangenaam kader. Wij waren met acht personen, maar evengoed voor twee is een ontbijt in het District aan te raden. Wij komen zeker terug!

Toby
Reviewed on: 23/08/2019
Toby recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Erg vriendelijke en vlotte bediening , en...

Erg vriendelijke en vlotte bediening , en je kan er op terras zitten

dave
Reviewed on: 23/08/2019
dave recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

snelle bediening, lekker eten, uitstekende...

snelle bediening, lekker eten, uitstekende locatie

Wim
Reviewed on: 22/08/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alweer erg lekker gegeten, en goeie bediening!...

Alweer erg lekker gegeten, en goeie bediening!

Leen
Reviewed on: 22/08/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Gezelli...

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Gezellige, erg propere zaak met een groot terras. Lekker eten, goede porties, mooi geserveerd.

Freddy
Reviewed on: 20/08/2019
Freddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

stoofvlees slecht en badend in een waterige...

stoofvlees slecht en badend in een waterige smaakloze saus, dame blanche ( met warme chocolade stond vermeld op de menukaart) met koude chocoladesaus gepresenteerd.

Eric
Reviewed on: 20/08/2019
Eric recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles was op en top lekker , ik miste enkel...

Alles was op en top lekker , ik miste enkel de fruitsla maar voor de rest was alles aanwezig. Wij komen zeker nog eens terug

Femke
Reviewed on: 18/08/2019
Femke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Alles was netjes en verzorgd...

Alles was netjes en verzorgd

Michel
Reviewed on: 18/08/2019
Michel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds de vriendelijkheid van het persone...

Zoals steeds de vriendelijkheid van het personeel en de goede bediening,ook de goede prijs kwaliteidsverhouding .

Dirk
Reviewed on: 17/08/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

gezellige sfeer, prima bediening en lekker menu...

gezellige sfeer, prima bediening en lekker menu

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below