Reviews for Brasserie Leysen

208 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
208 reviews
date score
Luc
Reviewed on: 05/02/2020
Luc recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

very bad service, too pricy for the food served...

very bad service, too pricy for the food served

Patrick
Reviewed on: 17/01/2020
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

zeer degelijke en klantvriendelijke bediening...

zeer degelijke en klantvriendelijke bediening . Top!!!!! en het eten was fijn verzorgt gepresenteerd . Wij komen nog terug .

Ilse
Reviewed on: 13/01/2020
Ilse recommends this restaurant for: Groups

niet echt heel vriendelijk als we iets wilden...

niet echt heel vriendelijk als we iets wilden bestellen, kregen we telkens de boodschap dat we moesten wachten omdat ze dringend naar de keuken moesten het eten had niet veel smaak

Peemans
Reviewed on: 06/01/2020
Peemans recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten, prachtig opgediend en fantastische...

Lekker eten, prachtig opgediend en fantastische bediening

Paul
Reviewed on: 04/01/2020
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mijn echtgenote lust absoluut geen kaas . ...

Mijn echtgenote lust absoluut geen kaas . Was heel duidelijk gesteld bij de bestelling maar blijkbaar niet goed doorgekomen . Daardoor hebben we natuurlijk niet samen kunnen eten !! Geen fijne ervaring

Ian
Reviewed on: 01/01/2020
Ian recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Prachtige zaak waar gezelligheid ,perfecte...

Prachtige zaak waar gezelligheid ,perfecte bediening en culinaire verwennerij in perfecte harmonie samenkomen. Al 2 maal geweest en 2 keer echt een plezier. Wij komen zeker terug.

Karine
Reviewed on: 30/12/2019
Karine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker hapje vooraf. Zeer lekkere menu. Enig...

Lekker hapje vooraf. Zeer lekkere menu. Enig minpunt...Hoofdschotel mocht warmer zijn. Vriendelijke bediening. Aangenaam en rustig kader.

Karin
Reviewed on: 15/12/2019
Karin recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellig interieur, spontane niet gedwongen...

Gezellig interieur, spontane niet gedwongen ontvangst en bediening, prijs-kwaliteit prima maaltijd, black agnus was zeer mals en een perfecte cuisson op de grill en varkenshaasje sappig, kortom een correct diner met interesse in meer te ontdekken van de kaart.

Patrick
Reviewed on: 14/12/2019
Patrick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Heel lekker gegeten en fijne bediening!...

Heel lekker gegeten en fijne bediening!

Els
Reviewed on: 11/12/2019
Els recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

We hadden gereserveerd om 19u en eigenlijk...

We hadden gereserveerd om 19u en eigenlijk was het heel duidelijk dat we niet te lang moesten blijven, om half 9 de melding dat we als we graag een dessert zouden bestellen, dit best dan zouden doen want de kok werkt maar tot 21u... sorry, da's geen leuke restaurantervaring. Uiteindelijk hebben we geen dessert besteld en zijn we om 10u als laatste vertrokken omdat de tafel naast ons met veel lawaai werd opgeruimd, er vrij veel lawaai werkt gemaakt aan de toog om ons duidelijk te maken dat er werd gesloten. Jammer, we vonden dit altijd een fijn restaurant, maar hier is blijkbaar veel veranderd...

date score