Prachtig interieur met mooi gedekte tafels....
Prachtig interieur met mooi gedekte tafels. De bediening is vriendelijke, warm en toch correct. De lunch is van hoogstaande kwaliteit en heel mooi gepresenteerd
Fantastisch interieur, super vriendelijke ontvangst en bediening. Het eten verdient 5 sterren.
Schitterende locatie, prachtige aankleding, en een heerlijk menu. Een absolute aanrader, en vaste plek voor ons wanneer we in Gent zijn.
Alles waar naar gevraagd hadden werd ook uitgevoerd, lekker eten. Heel vriendelijk en professionele service. Gezellige en prachtige omgeving.
Heel smaakvolle gerechten met een mooie presentatie en lekkere aangepaste wijnen. Een heel vlotte en vriendelijke bediening van de patron maakt alles af. Een aanrader. Wij komen terug.
Het eten, de bijpassende wijnen en de ambiance waren fantastisch.
Bijzonder lekker eten, goeie service, bijzonder vriendelijke gerante. 10/10 would recommend.