We waren er op een vrijgezelle. Heel lekker...
We waren er op een vrijgezelle. Heel lekker gegeten en niet te duur. Toen we dessert bestelden kreeg de bruid in wording een vuurwerkje en een liedje over heel het restaurant. Heel tof!
Als veganist vroeg ik om een pizza zonder kaas. Ze hadden zich vergist en mijn man geen kaas gegeven. Ze hebben me onmiddellijk een andere pizza gegeven, zoals eerst gevraagd en daarna zich nog 3 keer komen excuseren. Zeer vriendelijke bediening! Tip: er zijn voldoende vegetarische gerechten. Misschien ook vegan (plant-based) voorzien? Kaas kan vervangen worden door vegan mozarella en vegan parmezaan (bv. Albert Heijn). Vlees kan ook vervangen worden door vegan van bv. Damhert.
Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten, vlakbij parkeren, prijs/kwaliteit is oké.
De bediening was zeer ondermaats. De dames die op 16/4 de lunch deden waren arrogant onbeleefd
Mooie zaak met vriendelijk personeel en zeer lekker eten. Ruime keuze op de dranken- en menukaart.
Veel volk Lekker eten Vriendelijke bediening