Reviews for The Century

249 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
249 reviews
date score
Kathleen
Reviewed on: 08/07/2019
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

We namen de menu en wilden iets veranderen,...

We namen de menu en wilden iets veranderen, ging zonder problemen. Altijd vriendelijke service!

Katrien
Reviewed on: 08/07/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups

De bediening door een student liet te wensen...

De bediening door een student liet te wensen over. Het glas sangria was maar tot de helft gevuld toen ik hem hierover aansprak werd er met ogen gedraaid. De vaste bediening zei dat studenten hier niet tegen kunnen. Ook hebben we moeten wachten tot na het eten op het century grass...

Patrick
Reviewed on: 07/07/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Prima eten, goede bediening. Zoals we gewend...

Prima eten, goede bediening. Zoals we gewend zijn

Erik
Reviewed on: 07/07/2019
Erik recommends this restaurant for: Groups

Het was wederom een zeer goede ervaring met...

Het was wederom een zeer goede ervaring met vriendelijke bediening en uitstekende lekkere gerechten .Ook steeds mooi afgewerkt en gepresenteerd . Dit is waarom ik steeds terugkeer . Uitstekende kwaliteit en top bediening ..

Karel
Reviewed on: 07/07/2019
Karel recommends this restaurant for: Couples

In alle rust genoten op de eerste verdieping...

In alle rust genoten op de eerste verdieping van de vriendelijke service en het lekkere eten. De attentie voor de verjaardag van mijn echtgenote

Christian
Reviewed on: 05/07/2019
Christian recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Eten was perfect goeie bediening !...

Eten was perfect goeie bediening !

Veronique
Reviewed on: 30/06/2019
Veronique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel goed verzorgd....

Heel goed verzorgd.

Steven
Reviewed on: 29/06/2019
Steven recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel gezellige restaurant en heel vriendelijk...

Heel gezellige restaurant en heel vriendelijk personeel!

Ann
Reviewed on: 27/06/2019
Ann recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Vlot en vriendelijk....

Vlot en vriendelijk.

Bie
Reviewed on: 27/06/2019
Bie recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, vlotte...

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, vlotte en vriendelijke bediening, dank voor de lekkere vegan opties!

date score