El Bocado

Dr.Willemstraat 10 3500 HASSELT

Kitchen

Spanish

Closing days

Sunday

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

El Bocado is een Tapasbar gelegen te Hasselt. Hier kan je terecht voor een tas koffie, een aperitiefje, een glaasje cava, een glaasje wijn uit een goede keuze Spaanse of Portugese wijnen, of bij gelegenheid een fles, al dan niet gepaard met een hartelijke tapa!

Hier kan je genieten van originele "Vermut", rechtstreeks ingevoerd vanuit Spanje of heerlijke "Frisante", een licht parelende Spaanse sangria.


Ook onze ruime keuze kwaliteitsvolle cava's is uitzonderlijk. Wijnen werden met zorg gekozen uit een keur Spaanse en Portugese wijnhuizen. U kan deze wijn per glas of per fles bestellen. U kan hem hier ook kopen om mee naar huis te nemen. Als u de wijnen per fles degusteert, wordt er enkel een stopgeld gerekend waardoor u dus kan genieten van hoge kwaliteitswijn aan betaalbare prijzen!

U kunt ook gewoon even in Zuiderse sfeer en muziek wegmijmeren onder het genot van een bijzonder glaasje Portwijn, geselecteerd uit bijzondere 'Quinta's'.El Bocado betekent 'hapje, versnapering'. Uiteraard kunt U hier dus ook dagelijks verse en huisbereide tapa's verkrijgen. Deze zijn geïnspireerd op de 'Alta Cocina Vasca' en "Miniatura'. Aanlokkelijke 'Pinchos' en lekkere 'Montaditos' liggen verleidelijk uitgestald in de originele koeltoog waar u uw eigen keuze samenstelt. Of verkiest u liever een stuk huisgemaakte 'Empanada', een originele Spaanse maaltijdtaart?

Voor de fijnproevers is er bovendien nog een uitgebreide keuze uit typisch Spaanse vleeswaren: rechtstreeks uit Salamanca vindt u hier Joman, Paleta, Chorizo, Salchichon, Morcones en Lomo, allen van het beroemde Iberico Bellota type: de topklasse in 'Pata Negra'.

Info

Facilities Possibility to book real-time, Private room, Children's menus, Restaurant - dancing, Wine bar, Air conditioning, Dogs allowed, Terrace, Home Cooking, Take-away, Wi-fi, Cooking workshop, Meeting Atmosphere Authentic surroundings, Romantic setting, southern
Payment methods Sodexo Lunch Pass®, Bancontact, Sodexo Card®

584 persons have written a review about EL BOCADO

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

7.7 Based on 584 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 100%
  • Groups 100%
  • Trendy atmosphere 100%
  • Price/quality 100%
Rudi Lauwereys
0 Favorites
1 Review
Rudi recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/04/2017

De voucher zegt hij recht geeft op een hoofdsch...

De voucher zegt hij recht geeft op een hoofdschotel voor 2 personen. Dan ga je de kaart consulteren om een idee te hebben van de eventuele gerechten waaruit keuze zou kunnen zijn. Eens aangekomen in het restaurant hoor je dat het om een vast menu gaat. Ik had dan liever dat het op de voucher en/of op de website staat zodat men dit weet alvorens een keuze te maken in welk restaurant men gaat eten.

Dokus Soetemans
0 Favorites
1 Review
Dokus recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/04/2017

klein, zuper gezellig resaurant bediening was...

klein, zuper gezellig resaurant bediening was heel vriendelijk, eten zeer goed en sangria een topper!

Bernard Jansen
0 Favorites
1 Review
Bernard recommends this restaurant for:
Reviewed on 14/04/2017

Zeer goede en snelle service. Zeer tevreden....

Zeer goede en snelle service. Zeer tevreden. Hartelijk dank.

Alle beoordelingen van dit restaurant