Budget
No budget available
About this restaurant
à la carte is – sinds de opening in 2006 – een culinaire belevenis. Na stages in diverse sterrenzaken en een derde plaats in de wedstrijd ‘disciples d’auguste escoffier’ stond chef-kok Job Docx zeven jaar aan de zijde van oprichter Jess Van Weert. Sinds november 2017 leidt Job het restaurant. Docx kookt klassiek, maar met een moderne toets en maakt daarbij graag gebruik van streekproducten. Het Franse Coq-au-vin is één van zijn favoriete gerechten. Met een moderne toets wordt dat Mechelse Koekoek met rodewijnstructuren en pastinaak. Sommelier Elise Boeckxstaens schenkt aangepaste wijnen. Lode Michiels staat in voor de bediening. Genieten doet u in het stijlvolle interieur of op het gezellige open of overdekte Toscaanse terras. Het à la carte team verzorgt ook feesten en kookt aan huis. Inkom en privéparking vindt u achteraan het restaurant. In de stijlvolle feestzaal kunnen een 35-tal gasten genieten.

Graag stellen wij u Lux Brut voor, onze huisbubbel.
Een creatie van oprichter & chef Jess Van Weert.
Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice