Reviews for De Zwaan

506 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
506 reviews
date score
Pierre Martin
Reviewed on: 02/07/2019
Pierre Martin recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Onthaal, kader en verhouding prijs/kwaliteit...

Onthaal, kader en verhouding prijs/kwaliteit uitstekend. Op gastronomisch niveau. Beslist een aanrader, prachtige tuin.

Gabrielle
Reviewed on: 01/07/2019
Gabrielle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening en kader zijn top! We namen aperitief...

Bediening en kader zijn top! We namen aperitief, alle andere tafels kregen hapje maar wij niet. Het duurde ook heel lang tot de gerechten geserveerd werden. Wij kwamen als eerste toe en gingen als voorlaatste buiten ..

Annie
Reviewed on: 01/07/2019
Annie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Altijd zeer lekker en verzorgde bediening....

Altijd zeer lekker en verzorgde bediening. Zeer regelmatig andere suggesties. Aangepaste wijnen. Op en top sfeervol, zowel binnen als buiten op het terras.

Frank
Reviewed on: 01/07/2019
Frank recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijkheid - heel lekker eten - een Tomaha...

Vriendelijkheid - heel lekker eten - een Tomahawk (jawadde dadde) - zeer mooie, aangename tuin.

Marc
Reviewed on: 01/07/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening. Geen al te lange wachtt...

Vriendelijke bediening. Geen al te lange wachttijden. Grote porties, gezellige sfeer. Voor herhaling vatbaar. Dank u

Duvillier
Reviewed on: 30/06/2019
Duvillier recommends this restaurant for: Groups

Zeer mooie locatie, vriendelijke bediening,...

Zeer mooie locatie, vriendelijke bediening, aangename sfeer

Dirk
Reviewed on: 30/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten superlekker, gezellig kunnen buiten eten,...

Eten superlekker, gezellig kunnen buiten eten, vriendelijk onthaal + bediening

Geert
Reviewed on: 29/06/2019
Geert recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

We konden buiten zitten en naast genieten van...

We konden buiten zitten en naast genieten van het lekkere eten ook genieten van tuin en de mooie zomeravond.

Tilly
Reviewed on: 28/06/2019
Tilly recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel gezellig buiten zitten. Alles was superlek...

Heel gezellig buiten zitten. Alles was superlekker!

Ruben
Reviewed on: 27/06/2019
Ruben recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker gegeten in een gezellig kader tegen...

Heel lekker gegeten in een gezellig kader tegen een schappelijke prijs. Vriendelijke mensen ook. Een echte aanrader.

date score