Reviews for De Zwaan

408 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
408 reviews
date score
VANDENHEULEN Y.
Reviewed on: 25/02/2019
VANDENHEULEN Y. recommends this restaurant for: Price/quality

goede prijs kwaliteit...

goede prijs kwaliteit

guy d.
Reviewed on: 25/02/2019
guy d. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Alles was zeergoed !...

Alles was zeergoed !

Patsy
Reviewed on: 24/02/2019
Patsy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuke sfeer, zeer goede bediening, top personee...

Leuke sfeer, zeer goede bediening, top personeel en vooral steeds zeer lekker eten. De suggesties zijn steeds de moeite waard

natalie t.
Reviewed on: 24/02/2019
natalie t. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel lekker gegeten in een super decor....

Heel lekker gegeten in een super decor.

Filip
Reviewed on: 22/02/2019
Filip recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel tevreden. Heel lekker en fijne gerechten....

Heel tevreden. Heel lekker en fijne gerechten. Vriendelijke bediening. Gezellig kader. Kom ik zeker naar terug.

Katrien
Reviewed on: 21/02/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gezellige setting, lekker eten en goede compagn...

Gezellige setting, lekker eten en goede compagnie maakten het helemaal af

Franky
Reviewed on: 21/02/2019
Franky recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het restaurant was heel stemmig verlicht met...

Het restaurant was heel stemmig verlicht met veel kaarsjes, het was er gezellig warm aan de haard en we voelden ons erg welkom. Het personeel deed zijn uiterste best, was zeer alert en voorkomend, vriendelijk en attent. Het eten smaakte verrukkelijk en werd gepresenteerd op reeds voorverwarmde borden. De côte-à-l'os smolt in de mond en ook de tonijn smaakte heerlijk. Het lekkere brood is huisbereid en de frietjes waren 'echte' frietjes. Wij komen zeker terug en kunnen dit restaurant alleen maar warm aanbevelen! Bedankt voor de fijne avond die we bij jullie doorbrachten!

Jean W.
Reviewed on: 21/02/2019
Jean W. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Alles pico bello zoals gewoonlijk!...

Alles pico bello zoals gewoonlijk!

DIRK
Reviewed on: 17/02/2019
DIRK recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prachtige, gezellige locatie ! Super vriendelij...

Prachtige, gezellige locatie ! Super vriendelijke bediening en zéér lekker gegeten ! Een echte aanrader prijs - kwaliteit ! We zijn reeds een paar keer daar gaan eten en telkens was alles naar wens ! We komen zeker nog terug !

date score