Reviews for Restaurant Mykene

1655 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
1655 reviews
date score
Yves
Reviewed on: 29/11/2021
Yves recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

lekker eten,lekkere huiswijn,vriendelijk en...

lekker eten,lekkere huiswijn,vriendelijk en klantgericht personeel en last but not least alles met inachtneming van de covid-voorschriften

Reviewed on: 28/11/2021
recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Om alles!!! Ik ben nu op korte tijd 3 keer...

Om alles!!! Ik ben nu op korte tijd 3 keer in de Mykene geweest en het zal niet lang duren eer ik er een 4de keer kom!

Carine
Reviewed on: 27/11/2021
Carine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker eten, mooi verzorgd, en vriendelijk...

Heel lekker eten, mooi verzorgd, en vriendelijke bediening. Eén minpunt: rode wijn was ijskoud

Filip
Reviewed on: 27/11/2021
Filip recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig en proper restaurant met uitgebreide...

Gezellig en proper restaurant met uitgebreide menu-kaart. Er wordt rekening gehouden met allergieën.

Heidi
Reviewed on: 26/11/2021
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel fijne ervaring: mooi kader, mooi kaart,...

Heel fijne ervaring: mooi kader, mooi kaart, uitstekende bediening en zalig lekker verfijnd gegeten. Het totaal plaatje klopte helemaal!

Jan
Reviewed on: 25/11/2021
Jan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Goed verzorgd, flexibel want we waren met grote...

Goed verzorgd, flexibel want we waren met grote groep en het smaakte

Caroline
Reviewed on: 24/11/2021
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Jullie vriendelijkheid, deskundigheid en ruime...

Jullie vriendelijkheid, deskundigheid en ruime aanbod maakt dat iedereen blij is, zowel de kinderen, de veganist en de persoon met een voedselallergie in ons gezelschap.

Catherine
Reviewed on: 22/11/2021
Catherine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het personeel is uiterst vriendelijk: we vroege...

Het personeel is uiterst vriendelijk: we vroegen om een andere tafel te krijgen dan voor ons gereserveerd was en toen werd er alles aan gedaan om aan onze wens te beantwoorden. We werden verder ook zeer vriendelijk bediend en hebben lekker gegeten.

Julie
Reviewed on: 22/11/2021
Julie recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Très joli cadre, au style moderne, chic et...

Très joli cadre, au style moderne, chic et épuré. Personnel accueillant et très sympathique. Cuisine belge avec produits de saison et bios. Carte variée, convenant tant aux amateurs de viandes qu'aux amateurs de vegan et healthy food. Bref, adresse que je recommanderai volontiers à mon entourage !

veerle
Reviewed on: 21/11/2021
veerle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker vegatarisch / veganisch eten (op een...

Lekker vegatarisch / veganisch eten (op een paar details na) Bij vragen werd goede uitleg gegeven - zeer vriendelijk personeel - aanrader!

date score