Reviews for Restaurant Mykene

1119 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1119 reviews
date score
Ruurt Alle
Reviewed on: 08/12/2019
Ruurt Alle recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Ja, ik ben zeker tevreden. Lekker eten, vriende...

Ja, ik ben zeker tevreden. Lekker eten, vriendelijke bediening. Goede ontspannen sfeer. ik kom graag weer!

MIK
Reviewed on: 05/12/2019
MIK recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Tolerant voor I toleranties. Heel vriendelijke...

Tolerant voor I toleranties. Heel vriendelijke bediening. Next time wel vragen hoe ik mijn steak gebakken wil.

Frederik
Reviewed on: 05/12/2019
Frederik recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel leuke en originele gerechten op de kaart!...

Heel leuke en originele gerechten op de kaart! Ook heel verzorgde vegetarische opties - een van de beste restaurants in Leuven wat dat betreft!

Plaza
Reviewed on: 05/12/2019
Plaza recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

He ido varias veces y me gusta el servicio,...

He ido varias veces y me gusta el servicio, las opciones de carta, la calidad y la cantidad

Sara
Reviewed on: 03/12/2019
Sara recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

ruime keuze voor veganisten, veggie en gluten...

ruime keuze voor veganisten, veggie en gluten intoleranties. Meer restaurants zouden dit moeten aanbieden.

Raina
Reviewed on: 02/12/2019
Raina recommends this restaurant for: Groups, Kids

Really good food! The steak was superb and...

Really good food! The steak was superb and the service quite friendly.

Leen
Reviewed on: 01/12/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

We waren met een hele bende (17 volwassenen...

We waren met een hele bende (17 volwassenen & 7 kids) vr de verjaardag van ons 91 jarig mamieke. We zaten in een gezellig zaaltje. We hadden onze keuze 1 week voordien doorgegeven. Alles klopte en was heerlijk. Gewoon 100% geslaagd!

Peter
Reviewed on: 01/12/2019
Peter recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zoals steeds goede bediening en zeer lekker...

Zoals steeds goede bediening en zeer lekker eten. Zitten daar met geweldige kok en keuken personeel.

Petra
Reviewed on: 01/12/2019
Petra recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Very Nice vegen food !...

Very Nice vegen food !

Jenny
Reviewed on: 29/11/2019
Jenny recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Eten lekker...

Eten lekker

date score