Reviews for Restaurant Mykene

2021 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
2021 reviews
date score
lutgarde
Reviewed on: 29/11/2022
lutgarde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was perfect en is voor herhaling vatbaar....

Alles was perfect en is voor herhaling vatbaar. Dus zullen we zeker terugkomen. Groetjes van ons allemaal.

Herman D.
Reviewed on: 27/11/2022
Herman D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hebben lekker gegeten - met dank aan de...

Wij hebben lekker gegeten - met dank aan de chef voor de extra portie mierikwortel. Een attente en correcte bediening en democratische prijzen. Wel bedenking bij de toch wel hogere prijzen voor de drank : 9,00 # voor fles water en 30,00 € voor wijn van het huis.

Sara
Reviewed on: 27/11/2022

-lekker eten - jammer dat ze...

-lekker eten - jammer dat ze

Reviewed on: 25/11/2022
recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten, fijne flexibiliteit ondanks...

Heel lekker eten, fijne flexibiliteit ondanks een grote groep, en zeer gastvrij. Top!

Ann
Reviewed on: 25/11/2022
Ann recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

goeie service, snelle bediening. Eigen zaaltje...

goeie service, snelle bediening. Eigen zaaltje voor de groep. Eten was goed. Alleen de huiswijn is echt niet goed (zowel wit als rood)

José
Reviewed on: 21/11/2022
José recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

goede sfeer, lekker eten...

goede sfeer, lekker eten

Nikki R.
Reviewed on: 21/11/2022
Nikki R. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

We zijn afgelopen vrijdag komen eten met ons...

We zijn afgelopen vrijdag komen eten met ons team van collega's/vrienden. Je wordt hier ontzettend hartelijk ontvangen door vriendelijk personeel en een warme baas. Tel hierbij nog het geweldige eten op en je beleeft gegarandeerd een topavond.

Mike
Reviewed on: 20/11/2022
Mike recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijk bekwaam personeel en het eten...

Zeer vriendelijk bekwaam personeel en het eten was nóg beter dan verwacht, top

Catherine
Reviewed on: 20/11/2022
Catherine recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Super vriendelijk, en heerlijk eten. Met een...

Super vriendelijk, en heerlijk eten. Met een groep van 15, heel gezellig. Een aanrader. We’ll be back!

Geert
Reviewed on: 19/11/2022
Geert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijk en lekker gegeten....

Zeer vriendelijk en lekker gegeten.

date score