Reviews for Las Lanzas

135 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.3
135 reviews
date score
Monica D.
Reviewed on: 05/02/2023
Monica D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We zijn hier nog eerder geweest en het eten...

We zijn hier nog eerder geweest en het eten is er lekker, ook nu weer. Enkel het interieur is wat blijven steken in de jaren '70 wat wel een beetje jammer is en ervoor zorgt dat er weinig nieuwe en jongere klanten worden aangetrokken.

kristel
Reviewed on: 02/01/2023
kristel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

lekker , prima bediening...

lekker , prima bediening

Sandra
Reviewed on: 28/12/2022

Ik had een reservatie gemaakt online voor 24dec...

Ik had een reservatie gemaakt online voor 24december, aangezien ik toch een voorgevoel had, heb ik getelefoneerd om te vragen of ze open waren s'avonds op 24december. Toen werd er gezegd dat ze gesloten waren die dag. Ik zei dat ik online een reservatie had kunnen maken en een bevestiging had ontvangen. Wij zijn gesloten die dag, was het antwoord Maw, indien ik niet getelefoneerd had stonden wij daar op kerstavond voor een gesloten deur. Ik zeg hier niet mee dat het een slecht restaurant is, maar dit moet toch aangepast worden want dit zou een hele triestige kerst zijn geworden.

Wim
Reviewed on: 26/12/2022
Wim recommends this restaurant for: Kids, Gastronomy, Price/quality

Fijne bediening en super goed eten Goede verzo...

Fijne bediening en super goed eten Goede verzorgd eten

Joost
Reviewed on: 13/12/2022
Joost recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goeie sfeer, lekker eten aan een betaalbare...

Goeie sfeer, lekker eten aan een betaalbare prijs.

Gadicha
Reviewed on: 11/12/2022
Gadicha recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden een keuze verwacht in diverse tapas....

We hadden een keuze verwacht in diverse tapas. Er was geen keuze en de tapas werden geserveerd op koffieschotels. Duur betaals

Liesbeth
Reviewed on: 15/11/2022
Liesbeth recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Heel vriendelijke en snelle bediening. Eten...

Heel vriendelijke en snelle bediening. Eten was ook heel lekker.

Wim
Reviewed on: 17/10/2022
Wim recommends this restaurant for: Couples

Zeer lekker gegeten, niks op aan te merken !...

Zeer lekker gegeten, niks op aan te merken !

Herman
Reviewed on: 12/10/2022
Herman recommends this restaurant for: Price/quality

vriendelijke bediening en maaltijd tip top !...

vriendelijke bediening en maaltijd tip top !

Fred
Reviewed on: 21/09/2022
Fred recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, rustig, authentiek Spaans, mooi van...

Lekker, rustig, authentiek Spaans, mooi van prijs, vriendelijke bediening, meer moest het niet zijn.

date score