Reviews for New Mexico

1180 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
1180 reviews
date score
Nancy
Reviewed on: 23/10/2020
Nancy recommends this restaurant for: Groups

Zoals elke keer weer lekker gegeten. Het person...

Zoals elke keer weer lekker gegeten. Het personeel is er altijd al even vriendelijk. En de coronamaatregelen werden er super goed nageleefd. Daarom spijtig dat de horeca weer moest sluiten :( Maar we komen nadien weer terug !

Shirley
Reviewed on: 19/10/2020
Shirley recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Steeds lekker en vriendelijk....

Steeds lekker en vriendelijk.

Christian
Reviewed on: 19/10/2020
Christian recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker, vriendelijke bediening en lekkere marga...

Lekker, vriendelijke bediening en lekkere margarita.

Kristel
Reviewed on: 19/10/2020
Kristel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Superlekkere margarita's, heel smakelijk eten,...

Superlekkere margarita's, heel smakelijk eten, snelle en vriendelijke bediening Meer moet dat niet zijn :)

Daisy
Reviewed on: 19/10/2020
Daisy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We waren zeer tevreden over het restaurant...

We waren zeer tevreden over het restaurant bezoek. Personeel, bediening was zeer vriendelijk, eten was super lekker, Heel spijtig dat dit nu 1 maand moet sluiten omwille van coronamaatregelen. Alle veiligheidsmaatregelen waren gerespecteerd, veiliger kan echt niet en je loopt geen enkel risico om hier besmet te raken. Het is werkelijk onfair wat men de restauranthouders aandoet. We komen zeker terug, je mag er op rekenen.

TOM
Reviewed on: 19/10/2020
TOM recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we gaan hier al jaren en we heben hier nog...

we gaan hier al jaren en we heben hier nog geen enkele keer spijt van gehad eten steeds lekker , bediening steeds vriendelijk en goed

Franz
Reviewed on: 18/10/2020
Franz recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

zoals steeds: perfecte service en heerlijk...

zoals steeds: perfecte service en heerlijk gegeten en gedronken. De Margarita is nergens zo lekker als bij New Mexico!

Roald
Reviewed on: 17/10/2020
Roald recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Bestellen via app, snelle service, lekker eten...

Bestellen via app, snelle service, lekker eten

Yoeri
Reviewed on: 17/10/2020
Yoeri recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vlotte bediening, lekker eten, redelijke prijze...

Vlotte bediening, lekker eten, redelijke prijzen, een dikke aanrader.

Eric
Reviewed on: 16/10/2020
Eric recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gewoon lekker eten en drinken in een mooie...

Gewoon lekker eten en drinken in een mooie surrounding. Niet kang moeten wachten, alles netjes in orde.

date score