Reviews for Gainsbourg

155 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.8
155 reviews
date score
Rebecca V.
Vercoutere
Dined on: 09/12/2017
Rebecca V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

aangenaam verrast door het eten....

aangenaam verrast door het eten.

Nancy
Mattheessens
Dined on: 09/12/2017
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ben tevreden, maar... wel jammer dat we aanvank...

Ben tevreden, maar... wel jammer dat we aanvankelijk aan het meest tochtgevoelige plaatsje waren neergezet. Misschien omdat we geen vaste klanten waren?

alexander S.
Schryvers
Dined on: 06/12/2017
alexander S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Onprofessionele service. We werden bediend...

Onprofessionele service. We werden bediend door een dame met lang zwart haar, van buitenlandse origine. Ze is erg onprofessioneel. Wanneer we een suggestie voor een cocktail vroeger, brak ze de cocktails af. Wanner we vroegen of de cocktail met opgeklopt eiwit goed was, deed ze een kokhals beweging na. Dit vinden we niet kunnen. Ze kent ook duidelijk de menu niet. Ik vroeg wat er op de burger met foie gras nog allemaal lag, en hier kon ze niet op antwoorden. Het eten was daarentegen echt goed.

Floriane H.
Hernalsteens
Dined on: 01/12/2017
Floriane H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, vriendelijke & hulpvaardige staff,...

Lekker eten, vriendelijke & hulpvaardige staff, leuke sfeer

Karen
Van Campenhout
Dined on: 28/11/2017
Karen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Je voelt dat de mensen gepassioneerd zijn door...

Je voelt dat de mensen gepassioneerd zijn door hun zaak. Ze dringen zich niet op en geven uitleg wanneer je hier om vraagt. Je merkt dat ze kwaliteit willen leveren en de uitleg over het vlees is zeker een meerwaarde. Bij het verlaten van de zaak wordt iedereen vriendelijk bedankt voor het bezoek.

Ines
Van Horenbeeck
Dined on: 25/11/2017
Ines recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer gezellig kader. Zetel zithoek aan het...

Zeer gezellig kader. Zetel zithoek aan het vuur om nog iets te drinken. Het vlees was zeer zeer lekker. Smolt in de mond. Perfect gekruid.

Petra S.
Simons
Dined on: 23/11/2017
Petra S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en heel gezellig...

Zeer vriendelijke bediening en heel gezellig

Hilde
Veekemans
Dined on: 22/11/2017
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Telkens keer weer heel lekker, gezellig en...

Telkens keer weer heel lekker, gezellig en zeer vriendelijke bediening.

Elien
Bosmans
Dined on: 18/11/2017
Elien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Korte wachttijden. Zeer lekker gegeten. Enige...

Korte wachttijden. Zeer lekker gegeten. Enige minpuntje was dat we nadien nog lang met onze lege borden voor ons hebben gezeten en we hebben gedurende 15minuten niemand zijn aandacht kunnen trekken voor de rekening te vragen

Hilde
Veekemans
Dined on: 15/11/2017
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer gezellig kader, super vriendelijk personee...

zeer gezellig kader, super vriendelijk personeel + baas en lekker eten.

date score