Reviews for Gainsbourg

221 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
221 reviews
date score
Luc
Dined on: 25/04/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuke afwisseling en kwalitatief/alternatief...

Leuke afwisseling en kwalitatief/alternatief eten, mooi kader, professionele bediening. NIeuwe ontdekking.

Charlotte
Dined on: 24/04/2018
Charlotte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel vriendelijke bediening, het eten was top!...

Heel vriendelijke bediening, het eten was top! Heel origineel en echt heel lekker! Zeker een aanrader

Delfien S.
Dined on: 21/04/2018
Delfien S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Aanrader voor mensen die graag vlees eten!

Alfred A.
Dined on: 20/04/2018
Alfred A. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten. Vriendelijke bediening....

Lekker eten. Vriendelijke bediening.

Geert
Dined on: 17/04/2018
Geert recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Zeer goed ontvangen door de gastheer . Supervlo...

Zeer goed ontvangen door de gastheer . Supervlotte bediening telkens met de glimlach ! De degustatie van verschillende geroosterde gerechten waren super. Zal zeker terugkomen .

serge
Dined on: 14/04/2018
serge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Er heerst een heel gezellige atmosfeer met...

Er heerst een heel gezellige atmosfeer met fantastische service en verrukkelijke gerechten. We hebben ervan genoten en komen zeker terug. Hartelijke dank voor uw gastvrijheid en complimenten aan de Chef

Maurice V.
Dined on: 14/04/2018
Maurice V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

1) Zeer vriendelijke bediening en goede uitleg...

1) Zeer vriendelijke bediening en goede uitleg over de verschillende bereidingswijze 2) Het eten was verrassend lekker 3) Zeer gezellige interieur en atmosfeer.

Heidi S.
Dined on: 14/04/2018
Heidi S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Eten was zeer lekker, wel erg lang moeten wacht...

Eten was zeer lekker, wel erg lang moeten wachten. Aperitieven waren aan de hoge kant.

Ellen
Dined on: 13/04/2018
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Wij vonden beiden het vlees en de maaltijd...

Wij vonden beiden het vlees en de maaltijd heel lekker en verzorgd. Het buikspek was heerlijk sappig en mals, de augurk en pompoen pasten er zeer goed bij. En de pulled pork burger was zeer smaakvol, lekker malse stukken vlees. De sweet potatoe wedges on the side waren lekker en veel. Enkel de side-salads vonden we te duur voor wat we kregen - die nemen we niet meer. Ook een pluim voor de vriendelijke en attente bediening, met onthaal in een mooi kader. Ik kom terug om de rest van de gerechten te proeven.

Valerie
Dined on: 11/04/2018
Valerie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Een absolute aanrader! Lekker eten, gezellig,...

Een absolute aanrader! Lekker eten, gezellig, vriendelijk en behulpzaam personeel! Wij komen zeker terug!

date score