Reviews for Gainsbourg

366 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
366 reviews
date score
Stefanie
Reviewed on: 02/12/2018
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Erg smakelijk eten en cocktails! Daar komen...

Erg smakelijk eten en cocktails! Daar komen we zeker voor terug.

Inge
Reviewed on: 02/12/2018
Inge recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke en attente bediening ! Het...

Zeer vriendelijke en attente bediening ! Het bordje vis als voorgerecht was een aangename verrassing.

Eveline
Reviewed on: 01/12/2018
Eveline recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker gegeten, share platter genomen....

Heel lekker gegeten, share platter genomen. De mannelijke ober kwam uitleggen hoe het vlees bereid wordt. Portie was te groot voor ons maar werd ingepakt voor ons dus kunnen vandaag nog genieten van het lekkere vlees.

Brecht
Reviewed on: 30/11/2018
Brecht recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was lekker maar de bediening (buiten...

Het eten was lekker maar de bediening (buiten die van de man met de rode bril) was iets minder. Zo kregen we geen ijs bij onze cola en was er ook geen bierglas voorzien bij ons bierjte. Als we dan probeerden de aandacht te trekken van de blonde serveuze die het bij ons had neergezet bleek dat door de drukte niet te lukken. Uiteindelijk zijn we zelf naar de bar moeten stappen om een bierglas te vragen. Buiten die was het een zeer geslaagd bezoek. Lekker eten, toffe jurant (man met de rode bril), ... al bij al, we komen zeker nog terug.

Heidi
Reviewed on: 30/11/2018
Heidi recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekker eten, gezellig Minpunt: we hadden tafel...

Lekker eten, gezellig Minpunt: we hadden tafel in de hoek en de muziek stond echt te luid.

Ellen
Reviewed on: 29/11/2018
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke service en aangenaam kader....

Vriendelijke service en aangenaam kader.

Els V.
Reviewed on: 29/11/2018

Vriendelijk en bekwaam personeel! De vleesporti...

Vriendelijk en bekwaam personeel! De vleesporties zijn nogal ruim, en er mogen wel wat meer vegetarische gerecht op de kaart.

Jeroen
Reviewed on: 25/11/2018
Jeroen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker en zeker voldoende. Prijs was wel...

Zeer lekker en zeker voldoende. Prijs was wel wat aan de hoge kant (Carnivore's Delight gekozen). Mooie keuze aan wijnen en de kaasplank was top! Service had soms moeite om de bezetting goed te volgen, maar de vriendelijkheid en glimlach maakten veel goed ;) Stoel vlak aan de haard was tegen het einde wel wat té warm

Carla A.
Reviewed on: 25/11/2018
Carla A. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker en fijne bediening ....

Zeer lekker en fijne bediening .

Antoinette
Reviewed on: 25/11/2018
Antoinette recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam kader, lekker eten en heel vriendelij...

Aangenaam kader, lekker eten en heel vriendelijk & competent personeel !

date score