Reviews for Bar Louis

1667 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1667 reviews
date score
Patricia
Reviewed on: 14/10/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Eten was lekker, vriendelijk personeel! Maar...

Eten was lekker, vriendelijk personeel! Maar de drukte en lawaai (akoustiek) was niet aangenaam. We konden mekaar amper verstaan en horen dus van een gezellig onderonsje was geen sprake.spijtig.

Jessy
Reviewed on: 13/10/2019
Jessy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige setting.

SANDRA
Reviewed on: 13/10/2019
SANDRA recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker en aangenaam kader, vriendelijk...

Heel lekker en aangenaam kader, vriendelijk personeel. De angus mocht wel iets warmer zijn, we hebben er niets van gezegd omdat we samen wilden eten, en de catch of the day was ook heel lekker, ik vroeg nog een supplement van de saus en dat was geen probleem. Die heb ik ook direct gekregen, de tiramisu was ook super met dat fruit... portie was juist groot genoeg. Dank u!

Annelies
Reviewed on: 13/10/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten! Zalig in het zonnetje op het mooie...

Lekker eten! Zalig in het zonnetje op het mooie terras!

Laura
Reviewed on: 13/10/2019
Laura recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super leuke en gezellige avond! Lekker eten...

Super leuke en gezellige avond! Lekker eten en aangename sfeer!

Kurt
Reviewed on: 12/10/2019
Kurt recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker gegeten, vriendelijk personeel, voor...

Lekker gegeten, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar

Pieter-Paul
Reviewed on: 11/10/2019
Pieter-Paul recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer goede service! De obers zijn glad maar...

Zeer goede service! De obers zijn glad maar niet te glad waardoor ze een ultieme beleving geven.

Rebecca
Reviewed on: 10/10/2019
Rebecca recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

warme gastvrouw supervriendelijk en enthousiast...

warme gastvrouw supervriendelijk en enthousiast personeel fantastisch lekker eten!!

An
Reviewed on: 10/10/2019
An recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, gezellige sfeer. Alleen moest...

Lekker eten, gezellige sfeer. Alleen moest het allemaal nogal snel gaan, 2 uurtjes om een aperitief, gerecht, nagerecht en koffie te gebruiken is nipt, zeker als je met drie vriendinnen gezellig zit te kletsen. Om 20u werden we, weliswaar vriendelijk, verzocht op te stappen en moesten we om verder te praten ons heil zoeken in de lounge van een nabijgelegen hotel.

Guy
Reviewed on: 09/10/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Onthaal, een beetje retro interieur,gemoedelijk...

Onthaal, een beetje retro interieur,gemoedelijk en gezellig, heel lekker eten gewoon zeer goed

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below