Reviews for Brasserie Oud Leuven

37 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
37 reviews
date score
jean pierre
Reviewed on: 08/03/2020
jean pierre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijke bediening,kwaliteit prijs ok...

vriendelijke bediening,kwaliteit prijs ok

Johan
Reviewed on: 07/03/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte vriendelijke bediening. Prima kwaliteit/...

Vlotte vriendelijke bediening. Prima kwaliteit/prijs.

Sara
Reviewed on: 01/03/2020
Sara recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was super lekker, snelle dienst en leuke...

Alles was super lekker, snelle dienst en leuke personnel.

Anne
Reviewed on: 08/02/2020
Anne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Altijd de beste service van vriendelijke mensen...

Altijd de beste service van vriendelijke mensen, heerlijke gerechten, prima opdiening, altijd klaar voor een babbel, chapeau voor de chef! We keren steeds terug als blijde klanten!

Lies
Reviewed on: 18/01/2020

Alles in orde. Lekker eten....

Alles in orde. Lekker eten.

Robert
Reviewed on: 10/01/2020
Robert recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening en voldoende keuze aan eten en drinken. Kom zeker terug.

Veerle
Reviewed on: 01/01/2020
Veerle recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekke...

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekker. Uitbaters zijn ook erg vriendelijk. Prijzen liggen goed.

andrries
Reviewed on: 08/12/2019
andrries recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goede kwaliteit eten en bediening...

goede kwaliteit eten en bediening

Joris
Reviewed on: 30/11/2019
Joris recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure...

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure et ils en ont tenu compte. Le service était parfait (une fourchette tombée a été remplacée immédiatement sans que nous le demandions). Les plats étaient délicieux!

Johan
Reviewed on: 16/11/2019

Vriendelijke en vlotte bediening....

Vriendelijke en vlotte bediening.

date score