Reviews for Het Land Aan De Overkant

77 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
77 reviews
date score
Van den Brempt
Reviewed on: 28/12/2019
Van den Brempt recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bedien...

Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bediening is top en wat er op de bordjes komt is poëtisch en overheerlijk! Ook de wijnen zijn met zorg uitgekozen.

Sonia
Reviewed on: 16/12/2019
Sonia recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening....

Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening. Vanaf het aan tafel gaat is het een culinaire reis met telkens heerlijke aangepaste wijnen.

de Vicq
Reviewed on: 05/12/2019
de Vicq recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede...

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede aangepaste wijn.

Edward
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 16/06/2019
Edward recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.

Claire
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 15/06/2019
Claire recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Excellent repas gastronomique...

Excellent repas gastronomique

Elke
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 14/06/2019
Elke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!

Caroline
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 14/06/2019
Caroline recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten, gezellige setting...

Lekker eten, gezellige setting

Ludo
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 14/06/2019
Ludo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar

Wade
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 13/06/2019
Wade recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker...

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker gegeten + mooie ontdekking van de bijpassende wijnen

ANNE
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 13/06/2019
ANNE recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan...

ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan zo'n actie v Restodays deelnamen. We hebben heel lekker gegeten, bediening gepast (niet te snel achter elkaar), heel vriendelijk personeel. De voorgestelde wijnen waren top. Dit smaakt naar meer. Hartelijk dank. nb : op het menu stond lam... (wat ik niet eet) en ze hebben dit spontaan vervangen door een stukje vis. (wat ik erg op prijs heb gesteld) Groetjes en tot later. nb : het brood verdient ook een 10/10

date score