Reviews for 't Brigandje

371 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
371 reviews
date score
Davy
Reviewed on: 16/10/2019
Davy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles was in orde en naar wens....

Alles was in orde en naar wens.

manuel
Reviewed on: 13/10/2019
manuel recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,geze...

Heel lekker eten,vlotte en lieve bediening,gezellige sfeer

Jo
Reviewed on: 13/10/2019
Jo recommends this restaurant for: Couples, Kids

De aperitief smaakte naar suikerwater om een...

De aperitief smaakte naar suikerwater om een of andere reden. En ons vlees en vis waren zo goed als op toen er uiteindelijk iemand met de frieten kwam , en die frieten waren vooral hard . Wij zijn daar vroeger veel geweest en dan was alles dik in orde , jammer dat dat nu het geval niet meer is.

Martine
Reviewed on: 07/10/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede...

het eten was zeer lekker en verzorgd. goede bediening en een gezellige sfeer, zeker voor herhaling vatbaar.

Guy
Reviewed on: 07/10/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Geachte wij waren heel te vreden aan julie...

Geachte wij waren heel te vreden aan julie restaurant bediening was perfect en het eten was weer eens uitstekend zoals altijd . Daarom hebben wij besloten om mijn 60 ste verjaardag bij jullie te doen. groetjes Guy Moreels

Jill
Reviewed on: 06/10/2019
Jill recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Altijd dik in orde !!...

Altijd dik in orde !!

Bart
Reviewed on: 05/10/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostard...

lekker hammetje gegeten, was er nog een mostardsaus bijgeweest dan had dit een extra ster opgeleverd.

Catharina
Reviewed on: 30/09/2019
Catharina recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Steeds weer lekker...

Steeds weer lekker

aaron
Reviewed on: 29/09/2019
aaron recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Restaurant bezocht op een zaterdagavond, erg...

Restaurant bezocht op een zaterdagavond, erg lang wachten op de bediening voor aperitief. Voorgerechten waren zeer matig in hoeveelheid voor de prijs. Maar dit alles viel nog mee. Hoofdgerecht was zeer slecht, taaie ribben met weinig vlees, dit kan echt niet in een restaurant als deze. Kaarten voor nagerecht gekregen, maar na 45 minuten daarna nog niemand meer aan onze tafel gezien te hebben, hebben we de rekening gevaagd en zijn we weg gegaan. Viel ons erg veel tegen, heel onze avond was om zeep. Dus nee nooit meer naar het brigandje!

Reinaud
Reviewed on: 29/09/2019
Reinaud recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed eten, goede bediening...

Goed eten, goede bediening

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below