Superlekker gegeten, zeer vriendelijke bedienin...
Superlekker gegeten, zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader voor fijnproevers ☺️
Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, rustig om te tafelen
Super lekker gegeten in een gezellig kader en heel vriendelijk bediend. Het was een fijne avond. We keren zeker nog terug!
Erg aangename middag beleefd. Super lekker gegeten. Erg betaalbare kwaliteit.
Steeds fantastisch om er ontvangen te worden. Prachtige kookkunst en heel warme ontvangst. De hoppenscheuten menu is prachtig. Mooi om naar uit te kijken binnen 12 maanden
Super lekker gegeten!! Aangename sfeer met aangename bediening. Heel verfijnde keuken
Fantastisch lekker eten, elk gerecht is een schilderijtje. Supervriendelijke en vlotte bediening.
We hadden de hoppescheuten besteld en elk gerecht was weer een plaatje! Bediening was super vriendelijk en de gastvrouw / chef laten je je echt thuis voele.
Zeer vriendelijk en lekkere rechten.
Wij hadden a la carte gegeten . Voldeed op alle gebied . Ook de belgische wijnen (niet overal verkrijgbaar) waren lekker . Misschien in de toekomst een drankenkaart maken . Dit is veel eenvoudiger voor te kiezen . Een extra de chef komt zelf aan tafel het menu voorstellen