Reviews for Passade

2183 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
2183 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 20/06/2021
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gewoon alles, bediening ok, het eten subliem...

Gewoon alles, bediening ok, het eten subliem en hebben het te lang moeten missen

Kristel
Reviewed on: 20/06/2021
Kristel recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten in een fantastisch kader (...

Heel lekker eten in een fantastisch kader ( terras)

Dominique
Reviewed on: 19/06/2021
Dominique recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goede ontvangst. Lekker eten. Aangenaam zitten....

Goede ontvangst. Lekker eten. Aangenaam zitten. De enige valse noot was een natte stoel.

Melissa
Reviewed on: 19/06/2021
Melissa recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, vriendelijke bediening, prachtig...

Heerlijk eten, vriendelijke bediening, prachtig terras met leuke muziek. Hemels dessert!

Guy
Reviewed on: 19/06/2021
Guy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige tuin om te vertoeven. Je waant je...

Gezellige tuin om te vertoeven. Je waant je bijna in een vakantieresort in het buitenland. Eten was (zoals steeds) voortreffelijk en de bediening was super (vriendelijk, sympathiek en heel behulpzaam). Tot een volgende keer !

Niels
Reviewed on: 19/06/2021
Niels recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles was super! Het eten was zeer lekker,...

Alles was super! Het eten was zeer lekker, de bediening super vriendelijk en correct, de wijn,…

Jelte
Reviewed on: 19/06/2021
Jelte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was lekker, goede service en aangename...

Eten was lekker, goede service en aangename sfeer op het terras je moest moeite doen om te merken dat je naast een drukke baan en sprooweg zat. Enige minpunt vond ik het brood dat bij het voorgerecht werd geserveerd.

Karen
Reviewed on: 17/06/2021
Karen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening. Zeer aangenaam...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer aangenaam kader. Grote porties wel, maar ja , voor de mannen is dat goed hé. De zeebaars is zeker een aanrader. ik kom zeker terug hoor.

Jamila
Reviewed on: 16/06/2021
Jamila recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Een dikke pluim voor het goede onthaal Een...

Een dikke pluim voor het goede onthaal Een top ontvangst door de gastvrije gastvrouw/gastheer en natuurlijk de volledige team. Een uitgebreide kaart en topwijnen het eten was subliem de setting is op en

sven
Reviewed on: 15/06/2021
sven recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goeie service en zeer lekker eten, leuk om...

Goeie service en zeer lekker eten, leuk om te zitten zowel binnen als buiten. Ik kom er al 14 jaar en kan passade aanraden aan iedereen.

date score