Reviews for 't Hoeveke

108 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
108 reviews
date score
Martin
Reviewed on: 06/03/2020
Martin recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds...

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds hartelijke ontvangst en lekker eten.

Pol
Reviewed on: 10/02/2020
Pol recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! ...

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! De boekingen via internet worden evenwel niet doorgegeven aan de eigenaar, we mochten blij zijn nog een plaats te hebben. Hier zou 'tablebooker' toch iets moeten aan doen. Wat als je daar plots met zes staat en dan nog iets anders moet zoeken?

Maria
Reviewed on: 07/02/2020
Maria recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Nous avons été charmé à tout point de vue...

Nous avons été charmé à tout point de vue , plats excellent , super accueil beau cadre. J’y retournerais

Crijns
Reviewed on: 02/01/2020
Crijns recommends this restaurant for: Couples

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor...

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor een gesloten deur hebben gestaan, SCHANDE !

Patrick
Reviewed on: 28/12/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Plats bien préparés Produits frais Belle...

Plats bien préparés Produits frais Belle découverte A refaire

ghislain
Reviewed on: 12/12/2019
ghislain recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte...

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte wijn, dagmenu zeer aantrekkelijk.

Vanneste
Reviewed on: 08/12/2019
Vanneste recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker en gezellig...

Zeer lekker en gezellig

Dirk
Reviewed on: 01/12/2019
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke...

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke geweest en vinden het steeds lekker en vriendelijke doch ongedwongen sfeer en bediening.

Francis
Reviewed on: 23/11/2019
Francis recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was zoalsverwacht...

Was zoalsverwacht

delmotte
Reviewed on: 21/11/2019
delmotte recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest,...

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest, en elke keer op een correcte manier ontvangen en bediend. Eten is van meer dan behoorlijke kwaliteit.

date score