L' impression de manger des plats surgelés...
L' impression de manger des plats surgelés insipides. Lasagne de scampis et barbue en plat. Tres surpris par rapport aux notes attribuees à ce restaurant. Aucun intérêt gustatif.
Heerlijk gegeten. Perfecte en vriendelijke bediening.
geweldige service en super eten
Tot in de puntjes verzorgd. Dit geldt zowel voor de smaakvolle schotels als voor de correcte en vriendelijke bediening. En dit aan een faire prijs.
Aparte swing aan de gerechtjes. Heel eigen gemaakt en heel lekkere combinaties. Bovenop vriendelijke service en aangenaam kader. Wij komen hier heel graag (terug). Topper
Heel lekker en eerlijke maaltijd. Puur Italiaanse keuken.
Nous avons passé une belle soirée ... Personnel très avenant et sympathique, cadre très agréable ... En ce qui concerne les plats: rien à redire, c'était succulent ... Adresse à recommander vraiment ... Et nous, nous y retournerons. Très très bien
Ik was heel tevreden van het eten, lekker en grote porties, prijs/kwaliteit in evenwicht. Geen warm onthaal en onvriendelijk/onverschillige bediening wat voor mij/ons van groot belang is!! Voor 150€ met 2 wil ik genieten van een gezellige sfeer. Wij gaan niet meer terug.