Reviews for Bistro 31

137 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book your table
8.5
137 reviews
date score
Filip
Reviewed on: 08/03/2020
Filip recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuk kader, lekker eten en supervriendelijke...

Leuk kader, lekker eten en supervriendelijke bediening. Een aanrader (bv. wanneer je van het Studio 100 popup theater komt ;-)

Koen
Reviewed on: 07/03/2020
Koen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hebben heel erg genoten van de gastvrije...

We hebben heel erg genoten van de gastvrije bediening en het lekkere eten. We komen zeker nog eens terug.

Hedwige
Reviewed on: 01/03/2020
Hedwige recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker, vriendelijke bediening!...

Lekker, vriendelijke bediening!

Elien
Reviewed on: 29/02/2020
Elien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijk!...

Heel vriendelijk!

William
Reviewed on: 24/02/2020
William recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten Gezellig kader perfecte bediening...

Lekker eten Gezellig kader perfecte bediening en aan een betaalbare prijs Om nog eens overste doen

Hugo
Reviewed on: 17/02/2020
Hugo recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds een aangename bediening voor al...

Zoals steeds een aangename bediening voor al de genodigden en de gerechten zeer lekker.

Jytte
Reviewed on: 16/02/2020
Jytte recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was een vlotte aangename service! Het eten...

Het was een vlotte aangename service! Het eten was overheerlijk. We hadden de Valentijns menu, deze was zeker dik in orde voor 39 euro.

Sven
Reviewed on: 13/02/2020
Sven recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekker (prijs-kwaliteit) en een vlotte bedienin...

Lekker (prijs-kwaliteit) en een vlotte bediening

decock c.
Reviewed on: 13/01/2020
decock c. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijk snel lekker mooi gepresenteerd...

Zeer vriendelijk snel lekker mooi gepresenteerd prijzen was redelijk voor iedereen betaalbaar zeker we komen terug

Hugo
Reviewed on: 20/12/2019
Hugo recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Genoten van een lekkere maandmenu met aangename...

Genoten van een lekkere maandmenu met aangename bediening.

date score