Budget
€
About this restaurant
De familie Vangeel heet u van harte welkon in “Afspanning Den Moor”
Sinds 1989 streven we ernaar om van “Den Moor” een sympathieke locatie te maken, waar men in een gezellige en familiale sfeer lekker kan tafelen of een glaasje kan drinken.
In de zomerzon kan u genieten van ons groot tuinterras, gelegen aan onze prachtige vijver met zicht op de golfterreinen en het kasteel van “Bossenstein”.
Tijdens de wintermaanden bedienen wij u graag in ons karaktervol restaurant, waar u zich kan verwarmen aan de houtkachel.
In onze feestzalen kan u ook steeds terecht voor al uw feesten en evenementen, gaande van vergaderingen tot diners en huwelijksfeesten. Vraag gerust vrijblijvend informatie, wij staan u graag bij om voor elke gelegenheid een feest op maat te creëren.
Naast onze uitgebreide menukaart verwennen wij u maandelijks opnieuw met onze overheerlijke seizoensspecialiteiten.
Welkom bij Den Moor!
Welkom bij Den Moor!