Zeer lekker eten met uitstekende bediening...
Zeer lekker eten met uitstekende bediening en gezellig vertoeven. vriendelijke groeten Fabienne Van den Bergh
Heel lekker eten en leuke sfeer. Top bediening ! Originele keuken met Japanse invloeden o.a. Heel apart en super lekker.
Aangenaam kader en zeer goede service
Eten en bediening waren beide top!
Het was heel aangenaam zitten op het terras. Het lunchmenu was prijs kwaliteit perfect. De Aziatisch getinte voorgerechten, die we konden delen waren een schot in de roos. De Verdicchio witte wijn was een goede keuze. Als hoofdgerecht kozen we voor een Ierse steak en een sla met grote garnalen. Beide waren smaakvol en lekker. Zeker ook een pluim voor de vriendelijke en vlotte bediening. We komen zeker terug.
Heel vlotte en vriendelijke bediening! Zeer leuke, rustige en gezellige locatie! Bovendien super lekker gegeten! Ons zien ze zeker en vast nog terug
Uitstekende keuken, vriendelijke ontvangst en bediening, gezellig terras
Lekkere, originele gerechten. Zeer vriendelijke bediening. Ruim terras. Aanrader!