Reviews

Restaurant Senzanome

Place du petit sablon 1 1000 BRUSSELS (CENTER)
Gaston Matthyssens
GastonMatthyssens
Reviewed on  26/10/2023 11:47
Gaston recommends this restaurant for:

Heerlijke gerechten, prima service en een goede prijs-kwaliteitsverhou...

Heerlijke gerechten, prima service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Gaston Matthyssens
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  26/10/2023 11:47
Gaston recommends this restaurant for:

Heerlijke gerechten, prima service en een goede prijs-kwaliteitsverhou...

Heerlijke gerechten, prima service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Restaurant Beaucoup Fish

Rue van Gaver 2 1000 BRUSSELS (CENTER)
Gaston Matthyssens
GastonMatthyssens
Reviewed on  24/08/2022 11:19
Gaston recommends this restaurant for:

Zeer originele bereidingen met sublieme smaken. Kwaliteit van de vis a...

Zeer originele bereidingen met sublieme smaken. Kwaliteit van de vis altijd top. En een zeer goede bourgogne wijn die per glas wordt geschonken. Voor deze kwaliteit is de lunch formule erg interessant .

Gaston Matthyssens
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  24/08/2022 11:19
Gaston recommends this restaurant for:

Zeer originele bereidingen met sublieme smaken. Kwaliteit van de vis a...

Zeer originele bereidingen met sublieme smaken. Kwaliteit van de vis altijd top. En een zeer goede bourgogne wijn die per glas wordt geschonken. Voor deze kwaliteit is de lunch formule erg interessant .

Restaurant Beaucoup Fish

Rue van Gaver 2 1000 BRUSSELS (CENTER)
Gaston Matthyssens
GastonMatthyssens
Reviewed on  09/03/2022 10:06
Gaston recommends this restaurant for:

De kwaliteit en bereiding van de gerechten( oa sublieme oesters en zee...

De kwaliteit en bereiding van de gerechten( oa sublieme oesters en zeer goede Chablis) en de professionele bediening (door één persoon voor het ganse Restaurent).

Gaston Matthyssens
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  09/03/2022 10:06
Gaston recommends this restaurant for:

De kwaliteit en bereiding van de gerechten( oa sublieme oesters en zee...

De kwaliteit en bereiding van de gerechten( oa sublieme oesters en zeer goede Chablis) en de professionele bediening (door één persoon voor het ganse Restaurent).