Reviews
Restaurant Ouwen Dok (van Der Valk Hotel Mechelen)
Hallo, We kwam gisteren (1/11) met 2. voor de verjaardag van mijn man....
Hallo, We kwam gisteren (1/11) met 2. voor de verjaardag van mijn man. Allereerst was er niemand bij de receptie, maar iemand kwam na 5 minuten dus dat was oke. Daarna, werden we naar onze tafel begeleid. We wachtten 30 minuten en vroeg uiteindelijk of we kon water krijgen + we willen een aperitif bestellen ... Gedurende de tijd dat we aan het wachten waren, waren obers bezig rond het schoonmaken van tafels. Dit is geen prioriteit wanneer gasten voor een lege tafel wachten. Een andere ober kwam en nam onze bestelling op voor een aperitief en we kregen ook water. Hij nam ook onze bestelling voor de maaltijd. We bestelden een fles wijn: Salanques 2018 - Priorat 65 euro. Een paar minuten later, krijgen we ons aperitiefdrankje en zonder tijd om ons aperitief op te drinken, krijgen we ons voorgerecht. Wij namen de tijd voor ons aperitief rustig te drinken en mijn scampi's werden koud. Daarna, begonnen we ons "voorgerecht" te eten. De wijn was nog niet geserveerd. Nadat ons "voorgerecht" was opgegeten, vroegen we onze wijn, en werd de wijn (warm) op tafel gebracht. Tegen die tijd hadden we begrepen dat er een serieus probleem was met de service en timing. Het was moeilijk omte genieten van de moment. We aten ons hoofdgerecht en vroegen om te betalen en vertrokken . Het was omgeveer 14 h 30. Commentaar op gerecht : de "thai scampi's" eigelijk "Belgische scampi's" . Te veel room, geen Thaise smaak. We zijn nogal teleurgesteld omdat het onze eerste keer was in dit restaurant, dat zo'n prachtige omgeving heeft dat ik professionele service verwachtte. Het hoofdgerecht was correct, maar dezelfde groente voor elk gerecht dat we kozen. . . dus dit is basiskoken. Voor 196 Euros voor 2 personnen, had ik beter qualiteit verwacht in het algemen. Sorry om eerlijk te zijn, maar ik denk niet dat ik nog een keer zal komen. mvg, P.M. Hello, We came yesterday (1/11) as a couple. I was inviting my husband for his birthday. First of all, there was no-one at the reception desk, but some...
Hallo, We kwam gisteren (1/11) met 2. voor de verjaardag van mijn man....
Hallo, We kwam gisteren (1/11) met 2. voor de verjaardag van mijn man. Allereerst was er niemand bij de receptie, maar iemand kwam na 5 minuten dus dat was oke. Daarna, werden we naar onze tafel begeleid. We wachtten 30 minuten en vroeg uiteindelijk of we kon water krijgen + we willen een aperitif bestellen ... Gedurende de tijd dat we aan het wachten waren, waren obers bezig rond het schoonmaken van tafels. Dit is geen prioriteit wanneer gasten voor een lege tafel wachten. Een andere ober kwam en nam onze bestelling op voor een aperitief en we kregen ook water. Hij nam ook onze bestelling voor de maaltijd. We bestelden een fles wijn: Salanques 2018 - Priorat 65 euro. Een paar minuten later, krijgen we ons aperitiefdrankje en zonder tijd om ons aperitief op te drinken, krijgen we ons voorgerecht. Wij namen de tijd voor ons aperitief rustig te drinken en mijn scampi's werden koud. Daarna, begonnen we ons "voorgerecht" te eten. De wijn was nog niet geserveerd. Nadat ons "voorgerecht" was opgegeten, vroegen we onze wijn, en werd de wijn (warm) op tafel gebracht. Tegen die tijd hadden we begrepen dat er een serieus probleem was met de service en timing. Het was moeilijk omte genieten van de moment. We aten ons hoofdgerecht en vroegen om te betalen en vertrokken . Het was omgeveer 14 h 30. Commentaar op gerecht : de "thai scampi's" eigelijk "Belgische scampi's" . Te veel room, geen Thaise smaak. We zijn nogal teleurgesteld omdat het onze eerste keer was in dit restaurant, dat zo'n prachtige omgeving heeft dat ik professionele service verwachtte. Het hoofdgerecht was correct, maar dezelfde groente voor elk gerecht dat we kozen. . . dus dit is basiskoken. Voor 196 Euros voor 2 personnen, had ik beter qualiteit verwacht in het algemen. Sorry om eerlijk te zijn, maar ik denk niet dat ik nog een keer zal komen. mvg, P.M. Hello, We came yesterday (1/11) as a couple. I was inviting my husband for his birthday. First of all, there was no-one at the reception desk, but some...