Reviews

Restaurant Pieter Pourbus

Pieter Pourbusstraat 1 8000 BRUGES
Patrick Geerts
PatrickGeerts
Reviewed on  01/11/2025 10:00

We zijn al meerdere keren...

We zijn al meerdere keren

Patrick Geerts
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  01/11/2025 10:00

We zijn al meerdere keren...

We zijn al meerdere keren

Restaurant Vlaminck 14

Vlamingstraat 14 8000 BRUGES
Patrick Geerts
PatrickGeerts
Reviewed on  31/08/2021 11:49
Patrick recommends this restaurant for:

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de...

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de vorige keer opgetogen waren over ons bezoek een zestal weken geleden. Eerst een lekkere cava dan garnaalkroketjes (huisgemaakt) met slaatje en brood (huisgemaakt), gevolgd door slibtongetjes met huisgemaakte tartaarsaus en lekkere frietjes en een fles witte wijn Sauvignon. De dame des huizes wijst ons erop dat er geen 3 slibtongetjes maar echter 2 geserveerd worden. Haar man, kok, legt later uit dat de prijzen de pan uitswingen en hoopt snel terug 3 voor die prijs te kunnen serveren, dit is heel correct. Als toetje een koffie en de moelleux au chocolat met bolletje ijs en wat fruit, terug huisgemaakt en echt zalig. Deze mensen beleven horeca met hart en ziel, zijn sociaal met de klanten en de kok kookt met liefde voor het vak.

Patrick Geerts
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  31/08/2021 11:49
Patrick recommends this restaurant for:

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de...

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de vorige keer opgetogen waren over ons bezoek een zestal weken geleden. Eerst een lekkere cava dan garnaalkroketjes (huisgemaakt) met slaatje en brood (huisgemaakt), gevolgd door slibtongetjes met huisgemaakte tartaarsaus en lekkere frietjes en een fles witte wijn Sauvignon. De dame des huizes wijst ons erop dat er geen 3 slibtongetjes maar echter 2 geserveerd worden. Haar man, kok, legt later uit dat de prijzen de pan uitswingen en hoopt snel terug 3 voor die prijs te kunnen serveren, dit is heel correct. Als toetje een koffie en de moelleux au chocolat met bolletje ijs en wat fruit, terug huisgemaakt en echt zalig. Deze mensen beleven horeca met hart en ziel, zijn sociaal met de klanten en de kok kookt met liefde voor het vak.