Reviews
Restaurant 't Brigandje
- Zeer lang wachten op drank, eten, afrekenen. Drank na 30 minuten, 4 ...
- Zeer lang wachten op drank, eten, afrekenen. Drank na 30 minuten, 4 bruschetta na 50 minuten, na de vruschetta nog een 30 minuten wachten op het hoofdgerecht, afrekenen na 3 x vragen en 25 minuten. - werken enkel met jobstudenten die totaal geen kaas gegeten hebben van bediening. Omstoten van drank, verkeerde bestelling, onhandig, niet onvriendelijk maar eerder onervaren in bedienen. - toiletten zeer onhygiënisch. Remsporen tot op het toiletdeksel, toiletbril en in de pot. Na aangeven aan de bediening dat er iemand een “ongelukje” had gehad was het toilet 1u15 later nog steeds smering en niet gekuist en waren de remsporen nog steeds aanwezig. Mijn eetlust was over. - kwaliteit van het vlees was goed, maar bakwijzes niet. Lams was gevraagd om gaar te bakken en was rauw op het been en het midden was rosé, ribbetjes waren half gaar. Dat is ook gezegd aan de jongeman die kwam vragen of alles in orde was maar er verder biets mee deed. We wilden niet nog eens een uur wachten op ons eten dus hebben we het beste gegeten en de rest laten staan. 150€ voor 4 personen wordt dan echt duur en is zonde van het geld.
- Zeer lang wachten op drank, eten, afrekenen. Drank na 30 minuten, 4 ...
- Zeer lang wachten op drank, eten, afrekenen. Drank na 30 minuten, 4 bruschetta na 50 minuten, na de vruschetta nog een 30 minuten wachten op het hoofdgerecht, afrekenen na 3 x vragen en 25 minuten. - werken enkel met jobstudenten die totaal geen kaas gegeten hebben van bediening. Omstoten van drank, verkeerde bestelling, onhandig, niet onvriendelijk maar eerder onervaren in bedienen. - toiletten zeer onhygiënisch. Remsporen tot op het toiletdeksel, toiletbril en in de pot. Na aangeven aan de bediening dat er iemand een “ongelukje” had gehad was het toilet 1u15 later nog steeds smering en niet gekuist en waren de remsporen nog steeds aanwezig. Mijn eetlust was over. - kwaliteit van het vlees was goed, maar bakwijzes niet. Lams was gevraagd om gaar te bakken en was rauw op het been en het midden was rosé, ribbetjes waren half gaar. Dat is ook gezegd aan de jongeman die kwam vragen of alles in orde was maar er verder biets mee deed. We wilden niet nog eens een uur wachten op ons eten dus hebben we het beste gegeten en de rest laten staan. 150€ voor 4 personen wordt dan echt duur en is zonde van het geld.