Reviews

Restaurant Eyckerhof

Spuistraat 21 2880 BORNEM - HINGENE
Raf Van Goolen Heist op den Berg, Belgium
RafVan Goolen
Reviewed on  20/02/2011 21:23

Verzorgde lekkere gerechten

Zeer lekker eten verzorgd geserveerd op de borden maar bediening zou beter kunnen. Lekkere portugese rode wijn gedronken maar was iets te koud.

Raf Van Goolen
1 Favorites
2 Reviews
Reviewed on  20/02/2011 21:23

Verzorgde lekkere gerechten

Zeer lekker eten verzorgd geserveerd op de borden maar bediening zou beter kunnen. Lekkere portugese rode wijn gedronken maar was iets te koud.

Restaurant Bocca D'oro

Vlaamse Kaai 65 2000 ANTWERP
Raf Van Goolen Heist op den Berg, Belgium
RafVan Goolen
Reviewed on  24/05/2006 11:17

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe restaurant en dit is echt ...

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe restaurant en dit is echt een absolute aanrader. Gezellig interieur waarin de charme van het oude gebouw met stijl gecombineerd werd met moderne en retro accessoires. Hat glas Pineau de Charentes, als aperitief, was goed gevuld wat niet van alle andere restaurants kan gezegd worden. Als voorgerecht had mijn partner een taartje met aubergines, tomaten en mozzarella gekozen en ik asperges, één van de seizoenssuggesties van de chef.. Allebei zeer lekker. Als hoofdgerecht hadden we gekozen voor de gegrilde gambas, licht pikant en kalfslapje met aubergines, kaas en tomatensaus, allebei geserveerd met een bijpassende heerlijke pasta. De Siciliaanse rode wijn had een volle en zeer aangename smaak. De Tartufo die we als dessert gekozen hadden werd aan tafel geflambeerd. De Limoncello was lekker en werd koel geserveerd zoals het hoort. Bediening zeer verzorgd en alle gerechten zeer mooi geserveerd. Hier gaan we zeker nog.

Raf Van Goolen
1 Favorites
2 Reviews
Reviewed on  24/05/2006 11:17

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe restaurant en dit is echt ...

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe restaurant en dit is echt een absolute aanrader. Gezellig interieur waarin de charme van het oude gebouw met stijl gecombineerd werd met moderne en retro accessoires. Hat glas Pineau de Charentes, als aperitief, was goed gevuld wat niet van alle andere restaurants kan gezegd worden. Als voorgerecht had mijn partner een taartje met aubergines, tomaten en mozzarella gekozen en ik asperges, één van de seizoenssuggesties van de chef.. Allebei zeer lekker. Als hoofdgerecht hadden we gekozen voor de gegrilde gambas, licht pikant en kalfslapje met aubergines, kaas en tomatensaus, allebei geserveerd met een bijpassende heerlijke pasta. De Siciliaanse rode wijn had een volle en zeer aangename smaak. De Tartufo die we als dessert gekozen hadden werd aan tafel geflambeerd. De Limoncello was lekker en werd koel geserveerd zoals het hoort. Bediening zeer verzorgd en alle gerechten zeer mooi geserveerd. Hier gaan we zeker nog.