Reviews
Restaurant Griekse Taverne
Griekse sla is niet meer lekker, de kaart trekt op niets meer visueel ...
Griekse sla is niet meer lekker, de kaart trekt op niets meer visueel en wat er op staat, mensen die er werken kennen enkel Engels, wordt nergens gesproken in eu behalve op de Vlasmarkt, een jonge vrouw maakt zich kwaad op klant omdat die in Nederlands wil bediend worden, mensen die daar komen werken zouden beter Nederlands leren voor ze daar werken zoals veel van mijn Poolse vrienden die wel respect hebben voor onze taal als ze in Vlaanderen komen wonen, vrouw achter toog gemene zaken gezegd over klant tegen Engels sprekende ober
Griekse sla is niet meer lekker, de kaart trekt op niets meer visueel ...
Griekse sla is niet meer lekker, de kaart trekt op niets meer visueel en wat er op staat, mensen die er werken kennen enkel Engels, wordt nergens gesproken in eu behalve op de Vlasmarkt, een jonge vrouw maakt zich kwaad op klant omdat die in Nederlands wil bediend worden, mensen die daar komen werken zouden beter Nederlands leren voor ze daar werken zoals veel van mijn Poolse vrienden die wel respect hebben voor onze taal als ze in Vlaanderen komen wonen, vrouw achter toog gemene zaken gezegd over klant tegen Engels sprekende ober
Restaurant El Rodizio Zuid
Afgeblaft bij inkom, ober constant aan het stoefen, fogos beter...
Afgeblaft bij inkom, ober constant aan het stoefen, fogos beter
Afgeblaft bij inkom, ober constant aan het stoefen, fogos beter...
Afgeblaft bij inkom, ober constant aan het stoefen, fogos beter
Restaurant Carpe Diem
Altijd lekker en goede bediening. Probleem is wel dat (sinds corona) ...
Altijd lekker en goede bediening. Probleem is wel dat (sinds corona) steeds meer mensen in de horeca in Vlaanderen niet voldoende Nederlands kennen, misschien eens een assimil Nederlands kopen, mits goede motivatie gaat dat vooruit. Deze enquëte is wel vervelend, blijkbaar kan je niet alleen gaan eten.
Altijd lekker en goede bediening. Probleem is wel dat (sinds corona) ...
Altijd lekker en goede bediening. Probleem is wel dat (sinds corona) steeds meer mensen in de horeca in Vlaanderen niet voldoende Nederlands kennen, misschien eens een assimil Nederlands kopen, mits goede motivatie gaat dat vooruit. Deze enquëte is wel vervelend, blijkbaar kan je niet alleen gaan eten.
Restaurant El Warda
was om 17.55 binnen, gereserveerd om 18 uur, tussen 18 u en 18.20 zett...
was om 17.55 binnen, gereserveerd om 18 uur, tussen 18 u en 18.20 zette de persoon die aanwezig was de tafels klaar, zetten vuil buiten en kwam na 20 minuten pas bestellen opnemen, mens begreep nauwelijks Nederlands, kon niet in de boek kijken wat ik aanwees, ook wegens het Nederlands veronderstel ik, voorgerecht was slecht, bracht na een grote portie brood met een klein potje slechte boter nog eens veel brood bij alhoewel ik neen had geantwoord op zijn vraag, vroeg extra pintje, nooit gezien, vroeg of het lekker was, ik zei neen, ging gewoon verder, interesseerde hem niet, om 19.20 kwam het tafeltje naast mij eindelijk iemand vragen wat de mensen moesten hebben in het Nederlands, toen de vroegere bazin (is dit veranderd?) er in stond was er te weinig plaats, nu nauwelijks klanten wat voldoende zegt, ik slechte muziek, deze enquête is ook niet goed voor de derde maal, ik kom alleen eten omdat ik honger heb, beide zaken kan ik niet invullen omdat met er van uit gaat dat je steeds met 2 bent, zitten jullie nog in de 20ste eeuw?
was om 17.55 binnen, gereserveerd om 18 uur, tussen 18 u en 18.20 zett...
was om 17.55 binnen, gereserveerd om 18 uur, tussen 18 u en 18.20 zette de persoon die aanwezig was de tafels klaar, zetten vuil buiten en kwam na 20 minuten pas bestellen opnemen, mens begreep nauwelijks Nederlands, kon niet in de boek kijken wat ik aanwees, ook wegens het Nederlands veronderstel ik, voorgerecht was slecht, bracht na een grote portie brood met een klein potje slechte boter nog eens veel brood bij alhoewel ik neen had geantwoord op zijn vraag, vroeg extra pintje, nooit gezien, vroeg of het lekker was, ik zei neen, ging gewoon verder, interesseerde hem niet, om 19.20 kwam het tafeltje naast mij eindelijk iemand vragen wat de mensen moesten hebben in het Nederlands, toen de vroegere bazin (is dit veranderd?) er in stond was er te weinig plaats, nu nauwelijks klanten wat voldoende zegt, ik slechte muziek, deze enquête is ook niet goed voor de derde maal, ik kom alleen eten omdat ik honger heb, beide zaken kan ik niet invullen omdat met er van uit gaat dat je steeds met 2 bent, zitten jullie nog in de 20ste eeuw?
Restaurant Yam Thai
Goede en vriendelijke bediening, lekker eten, prijs ok. Was mijn twee...
Goede en vriendelijke bediening, lekker eten, prijs ok. Was mijn tweede keer in Thais restaurant, totaal tegengesteld (zie mijn bezoek aan dat restaurant op de Suikerrui) Ben wel niet tevreden van deze enquête zoals ik vorige maal aangaf: je kan niet ingeven dat je alleen komt eten, veel alleenstaanden zijn er al lang in Vlaanderen
Goede en vriendelijke bediening, lekker eten, prijs ok. Was mijn twee...
Goede en vriendelijke bediening, lekker eten, prijs ok. Was mijn tweede keer in Thais restaurant, totaal tegengesteld (zie mijn bezoek aan dat restaurant op de Suikerrui) Ben wel niet tevreden van deze enquête zoals ik vorige maal aangaf: je kan niet ingeven dat je alleen komt eten, veel alleenstaanden zijn er al lang in Vlaanderen
Restaurant Mai Thai Cuisine
Ik vroeg om buiten te zitten, mocht maar tegen goesting. Je moet rap ...
Ik vroeg om buiten te zitten, mocht maar tegen goesting. Je moet rap zijn om drinken te bestellen, ze vroegen er zelf niet naar. Nooit gevraagd of alles naar wens was. Lekker voorgerecht en hoofdgerecht maar niet het gevraagde hoofdgerecht: 39. Nua Massaman § 17,5 euro Rundsvlees met gekookte aardappelen en cashewnootjes in een heldere rode curry: eerste keer Thai, daarom had ik iets besteld met aardappelen, maak het dikwijls mee dat ze frieten brengen i.p.v. kroketten maar rijst i.p.v. aardappelen heb ik nog nooit meegemaakt in België. Ik had nog wat willen drinken maar ze kwamen dat niet meer vragen. Vroegen bij afscheid ook niet of alles ok was. Ik was alleen maar die keuze heb ik niet op dit formulier, er zijn nochtans veel alleenstaanden in Vlaanderen.
Ik vroeg om buiten te zitten, mocht maar tegen goesting. Je moet rap ...
Ik vroeg om buiten te zitten, mocht maar tegen goesting. Je moet rap zijn om drinken te bestellen, ze vroegen er zelf niet naar. Nooit gevraagd of alles naar wens was. Lekker voorgerecht en hoofdgerecht maar niet het gevraagde hoofdgerecht: 39. Nua Massaman § 17,5 euro Rundsvlees met gekookte aardappelen en cashewnootjes in een heldere rode curry: eerste keer Thai, daarom had ik iets besteld met aardappelen, maak het dikwijls mee dat ze frieten brengen i.p.v. kroketten maar rijst i.p.v. aardappelen heb ik nog nooit meegemaakt in België. Ik had nog wat willen drinken maar ze kwamen dat niet meer vragen. Vroegen bij afscheid ook niet of alles ok was. Ik was alleen maar die keuze heb ik niet op dit formulier, er zijn nochtans veel alleenstaanden in Vlaanderen.
Restaurant Parillada Argentina
ik zat als alleenstaande op een heel slechte plaats zoals gewoonlijk, ...
ik zat als alleenstaande op een heel slechte plaats zoals gewoonlijk, vlak bij ingang CST werd niet gecontroleerd, ik voelde me in een overvolle zaak niet op mijn gemak mevrouw die daar iets te zeggen heeft kwam uit Nederland, kende niet voldoende Nederlands van horeca zoals gewoonlijk, ik ga minstens 1 keer per jaar op vakantie in Nederland en daar hebben ze de onhebbelijke gewoonte om meestal Engelse terminologie te gebruiken in het beste geval, soms zelfs Franse terminologie wat lachwekkend is voor Nederlanders, een Nederlandse vrouw die opdient in Antwerpen en geen fatsoenlijk Nederlands kent , ik zal het nooit begrijpen. Belangrijkste is wel dat ik door het niet controleren van CST in een overvolle zaak (weinig afstand) ik me niet veilig voelde, wordt dat niet gecontroleerd in Antwermen
ik zat als alleenstaande op een heel slechte plaats zoals gewoonlijk, ...
ik zat als alleenstaande op een heel slechte plaats zoals gewoonlijk, vlak bij ingang CST werd niet gecontroleerd, ik voelde me in een overvolle zaak niet op mijn gemak mevrouw die daar iets te zeggen heeft kwam uit Nederland, kende niet voldoende Nederlands van horeca zoals gewoonlijk, ik ga minstens 1 keer per jaar op vakantie in Nederland en daar hebben ze de onhebbelijke gewoonte om meestal Engelse terminologie te gebruiken in het beste geval, soms zelfs Franse terminologie wat lachwekkend is voor Nederlanders, een Nederlandse vrouw die opdient in Antwerpen en geen fatsoenlijk Nederlands kent , ik zal het nooit begrijpen. Belangrijkste is wel dat ik door het niet controleren van CST in een overvolle zaak (weinig afstand) ik me niet veilig voelde, wordt dat niet gecontroleerd in Antwermen
Restaurant De Passage
je moest op een kaart aan de muur gaan kijken wat er te eten was, werd...
je moest op een kaart aan de muur gaan kijken wat er te eten was, werd niet gevraagd of je liever kroketten had, moest op een smartphone gaan zoeken wat er te drinken was, deden al zout op voorhand op frieten, geen idee wat er te eten was want er waren zaken op de kaart aan de muur die niet aanwezig waren, brachten kaart met extra's maar mocht een echte kaart niet geven wegens corona, in nog geen enkel restaurant meegemaakt sinds de restaurants terug op zijn, te veel mensen verschuilen zich achter corona
je moest op een kaart aan de muur gaan kijken wat er te eten was, werd...
je moest op een kaart aan de muur gaan kijken wat er te eten was, werd niet gevraagd of je liever kroketten had, moest op een smartphone gaan zoeken wat er te drinken was, deden al zout op voorhand op frieten, geen idee wat er te eten was want er waren zaken op de kaart aan de muur die niet aanwezig waren, brachten kaart met extra's maar mocht een echte kaart niet geven wegens corona, in nog geen enkel restaurant meegemaakt sinds de restaurants terug op zijn, te veel mensen verschuilen zich achter corona