Reviews

Restaurant Vleesgegroet

Tongersesteenweg 150 3800 SAINT-TROND
Peter Gilson
PeterGilson
Reviewed on  16/03/2025 13:49
Peter recommends this restaurant for:

De passie en kunde waarmee chef Lars zijn vlees uitkiest en hoe hij ee...

De passie en kunde waarmee chef Lars zijn vlees uitkiest en hoe hij een overdaad van smaak, geuren en kleuren op tafel tovert is ongekend. Hier spreekt een echte carnivoor, bourgondiër en levensgenieter; Vleesgegroet kent zijn gelijke niet! Als we écht heerlijk vlees willen eten gaan we naar daar en we kiezen steevast de 'suggestieschotel van de chef; een combinatie van drie heerlijke vleessoorten (runds), een smaakbom.

Peter Gilson
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  16/03/2025 13:49
Peter recommends this restaurant for:

De passie en kunde waarmee chef Lars zijn vlees uitkiest en hoe hij ee...

De passie en kunde waarmee chef Lars zijn vlees uitkiest en hoe hij een overdaad van smaak, geuren en kleuren op tafel tovert is ongekend. Hier spreekt een echte carnivoor, bourgondiër en levensgenieter; Vleesgegroet kent zijn gelijke niet! Als we écht heerlijk vlees willen eten gaan we naar daar en we kiezen steevast de 'suggestieschotel van de chef; een combinatie van drie heerlijke vleessoorten (runds), een smaakbom.

Restaurant Vleesgegroet

Tongersesteenweg 150 3800 SAINT-TROND
Peter Gilson
PeterGilson
Reviewed on  07/03/2024 10:29
Peter recommends this restaurant for:

Het was een heerlijke avond in een prachtig en warm interieur. De pass...

Het was een heerlijke avond in een prachtig en warm interieur. De passie waarmee chef Lars zijn vlees selecteert en klaarmaakt garandeert een onvergetelijke smaakervaring. Als notaire vleeseter en Bourgondiër zijn wij met een brede, voldane glimlach buitengekomen! Een must-do voor carnivoren en verfijnde roofdieren :-)

Peter Gilson
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  07/03/2024 10:29
Peter recommends this restaurant for:

Het was een heerlijke avond in een prachtig en warm interieur. De pass...

Het was een heerlijke avond in een prachtig en warm interieur. De passie waarmee chef Lars zijn vlees selecteert en klaarmaakt garandeert een onvergetelijke smaakervaring. Als notaire vleeseter en Bourgondiër zijn wij met een brede, voldane glimlach buitengekomen! Een must-do voor carnivoren en verfijnde roofdieren :-)