We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jeroen
Reviewed on: unknown

Hier komen we terug

Veel van wat ik hierboven lees klopt helemaal niet. Het was gisteren 6 graden buiten, maar helemaal niet koud in het restaurant, en de kachel brandde niet eens. Er was veel volk, maar dat maakte het gezellig, niet rumoerig. Ook donker was het helemaal niet. De bediening was vlot en vriendelijk. En het eten was heerlijk. Wij komen zeker terug om de andere klassiekers van de kaart uit te proberen.

peter
Reviewed on: unknown

Mijn kikkerbilletjes in looksaus waren wel...

Mijn kikkerbilletjes in looksaus waren wel heerlijk , ook de porties zijn zeer royaal . De sfeer doet denken uit de oorlogsjaren en het pand zelf straalt charme en romantiek uit . De verlichting is wel wat aan de donkere kant en de bediening is nu niet bepaald van hoog niveau maar ze waren er wel heel vriendelijk . Wij komen hier zeker nog eens terug.

Steven
Reviewed on: unknown

Wat een tegenvaller! Hoewel we netjes op het...

Wat een tegenvaller! Hoewel we netjes op het gereserveerde uur verschijnen, laat men ons een dik halfuur zitten in de "wachtzaal", zonder drankje en zonder enige uitleg. Vervolgens krijgen we een tafeltje in het veel te drukke en vooral veel te donkere restaurant. Na de wat simpele en te dure voorgerechten (kikkerbilletjes verzopen in aangebrande lookboter, garnaalkroketjes die wel OK zijn), komt de pièce de résistance: een compleet uitgedroogde mixed grill, varkenshaasjes die tegelijk verschroeid en rauw zijn... De korte, ontgoochelde reactie die we kregen toen we bier bestelden ipv wijn vonden we ook wat ongepast (de keuze is, gezien de keuken die geserveerd wordt toch niet zo uitzonderlijk)

Jean Pierre
Reviewed on: unknown

Eenvoudige maar superlekkere keuken: probeer...

Eenvoudige maar superlekkere keuken: probeer de stoemp maar eens! Een gezellig kader met een uitstekende bediening. Veruit het beste eethuis uit de streek.

Odilon
Reviewed on: unknown

Goed, verzorgd, voldoende en lekker....

Goed, verzorgd, voldoende en lekker.

Ilse
Reviewed on: unknown

Gezellig ingericht, goed gelegen en vriendelijk...

Gezellig ingericht, goed gelegen en vriendelijke bediening, maar jammer genoeg te duur: de kwaliteit van de gerechten kan de prijs ervan niet verantwoorden. Bovendien kan je enkel cash betalen, wat niet vermeld wordt bij telefonische reservatie.

christian
Reviewed on: unknown

Vraiment bien.Du monde, mais pourtant pas de...

Vraiment bien.Du monde, mais pourtant pas de problème de bruit. Excellent resto, un service très attentif et gentil, un très bon vin de la maison et de très bon produits.

ikkewel
Reviewed on: unknown

Heel lekker, heel gezellig, vriendelijk bedieni...

Heel lekker, heel gezellig, vriendelijk bediening. Wij komen zekers terug, er staan zo veel lekkere dingen op de kaart. Alleen jammer dat ze geen site hebben, waar je vooraf het menu kunt consulteren.

Nathalie
Reviewed on: unknown

Al vele malen komen eten en steeds kan ik genie...

Al vele malen komen eten en steeds kan ik genieten van de rust dat het aangename kader te bieden heeft. De sfeer is supergezellig en romantisch. De gerechten zijn verzorgt en lekker maar de borden zijn overladen en dat stoort me wat. Voor de rest zeker de moeite waard, ook een vriendelijke bediening.

Jan
Reviewed on: unknown

kwaliteit en kwantiteit beiden zeer goed wel...

kwaliteit en kwantiteit beiden zeer goed wel belangrijk om weten dat je er enkel met CASH geld terecht kan - anders loop je kans op een onprettige verrassing na een leuke maaltijd

All reviews of this restaurant