Zeer vriendelijke bediening, en lekker gegeten....
Zeer vriendelijke bediening, en lekker gegeten.. Stuk voor stuk waren de gerechten perfect bereid, zoals altijd. Bij Hof ter Hulst ben je zeker van de
Steeds innovatieve menu's, klassiekers en nieuwigheden, kwaliteits producten vaak uit de streek! Goede service Parkeergelegenheid voor de deur. Vriendelijkheid. Prijs kwaliteit! Ja, je betaald meer dan een doorsnee brasserie . Maar je krijgt er wel ECHT eten voor! Ipv voorverpakte ingrediënten. Top team
Lekker eten, wij en het gezelschap vonden het een heel leuk gezellig etentje.
Lekker eten, super bediening en een mooie sfeer
Zeer lekker eten , aangename sfeer. Aangepaste wijnen worden gesmaakt. Zeer vriendelijke bediening. Prijs - kwaliteit nog steeds het favoriete restaurant van ons land.
We gaan al verschillende jaren bij Ter Hulst eten. Al die keren was het eten top en verfijnd. Je kan werkelijk niets van negatieve kritiek verzinnen bij Ter Hulst. Complimenten voor de Chef en zijn ploeg!
Ons eerste bezoek aan Hof ter Hulst was voor alledrie een onvergetelijke ervaring,.Elk hapje,elk gerecht was perfect .Ook de rustge en ongedwongen sfeer beviel ons . Topkwaliteit.