Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
In het legendarische dorp Olen, op amper 20 minuten van Hasselt en Antwerpen, ligt een prachtige, oude hoeve uit 1845. Dit is het decor van Feestsalons De Hezehoef.

Met respect werd het oude pand gerestaureerd tot een polyvalent zalencomplex. De stijlvol ingerichte zalen en salons vormen een uniek kader voor de ontvangst van al uw gasten.

De authentieke gebouwen met de charmante binnenplaats, de verzorgde tuin en zonneterras geven het geheel een sfeer van gastvrijheid en gezelligheid.

Drie verschillende zalen

De Hezehoef beschikt over 3 zalen met elk een aparte ingang en nutsvoorzieningen. Waar feest u het liefst? In een monumentale schuur met een eeuwenoud gebinte? Of liever in de intieme Kempische hoeve met open haard en antieke meubelen? Zo heeft elke zaal zijn eigen charme en uitstraling

De schuur is geschikt voor feesten van 60 tot 150 personen en in de tuinzaal is er plaats voor 135 tot 250 personen. Deze twee zalen zijn mooi samenvoegbaar tot een ruimte waar 450 genodigden aan ronde tafels kunnen plaatsnemen. De aanpalende binnenkoer is de gedroomde plaats voor het geven van recepties en het aperitief. De Hoevezaal is ideaal voor familiefeesten tot 60 gasten. Onze afgesloten parking biedt plaats aan 250 voertuigen.

In de Hezehoef feest U zonder zorgen. Met de all-in formule bent u verzekerd van een geslaagd gebeuren. Stijl en kwaliteit zijn al 25 jaar ons sleutelwoord: verse bloemstukken op iedere tafel, mooi linnen en kraaknet porselein, de zalen zijn altijd voorzien van planten en bloemen.
View all restaurant details
Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice