Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Paul
Reviewed on: 12/08/2017
Paul recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Steeds weer met een prima gevoel

Wij komen nu al verschillende jaren en boeken steeds opnieuw. Gezellig en sfeervol. Patron en zijn familie zijn telkens bijzonder vriendelijk, het onthaal is hartelijk. Het menu bevat een aantal gerechten die blijven, steeds aangevuld met wat nieuwe gerechten. Nog nooit teleurgesteld. Ook aan te raden voor het lunchmenu. Als ik mijn echtgenote vraag waar we gaan reserveren voor een etentje antwoord ze steevast eerst : 'Pane e Vino'.

placeholder
gilbert
Reviewed on: unknown

enorm goed telkens weer

zaterdag weer geweest ik denk nu al voor de tiende keer telkens gaan we met een gelukkig gevoel naar huis,de sfeer,de vriendelijke bediening,en natuurlijk het lekkere eten telkens weer.

placeholder
Werner
Reviewed on: unknown

Echt Italiaans

Eerste maal gegeten in dit mooie restaurant goede spijskaart, lekkere voorgerecjten en zeer smakelijke hoofdgerechten. Vriendelijke bediening en achteraf een lekkere Limoncelllo op kosten van de zaak. Een aanrader in de midden prijsklasse. Voor herhaling vatbaar.

placeholder
jan
Reviewed on: unknown

TIPTOP RESTAURANT PRIMA SFEER VRIENDELIJKE...

TIPTOP RESTAURANT PRIMA SFEER VRIENDELIJKE PATROON GRTZ J V S

Nadine
Reviewed on: unknown

Dit is zonder twijfel één van de betere Italiaa...

Dit is zonder twijfel één van de betere Italiaanse restaurantjes in het Antwerpse. Je wordt hier heel hartelijk ontvangen door de patron. De scampi's van het huis en de mediteraanse zalm zijn overheerlijk. Ook de sabayon is zoals hij moet zijn .... en wordt bovendien ook geserveerd als je alleen bent! Na het eten krijg je bovendien nog een grappa van het huis, of een nader drankje als je dit niet lust. Prijs/kwaliteit écht de moeite. Een aanrader !!!!!

Luc
Reviewed on: unknown

Authentiek italiaans , zowel wat betreft de...

Authentiek italiaans , zowel wat betreft de keuken als wat betreft de gastvrijheid. Een aanrader.

werner
Reviewed on: unknown

Genoten van een avondje Italiaan. Ook al was...

Genoten van een avondje Italiaan. Ook al was het een beperkte kaart toch hadden we moeite om een keuze te maken wat we gingen nemen. Eten was prima en de wijn was van uitstekende kwaliteit. De moeite om de verplaatsing naar Schoten te maken als je graag Italiaans eet (geen pizza).

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

Prachtige locatie, met één absoluut minpunt:...

Prachtige locatie, met één absoluut minpunt: wij moesten eten in de rook van andere bezoekers. Blijkbaar geen gescheiden ruimte mogelijk. Eten was wel lekker, service zoals het hoort.

lorenzo
Reviewed on: unknown

Eten was zeer goed, porties misschien iets...

Eten was zeer goed, porties misschien iets te klein.Prijs kwaliteit oke. Éen zeer spijtig minpunt, moesten om 20u de tafel verlaten omdat die gereserveerd was. Dat had hij wel even van tevoren kunnen zeggen hé. Ik denk niet dat we snel zullen terugkeren, alhoewel het eten eigenlijk goed was.

All reviews of this restaurant