Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.5 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Chelsea
Reviewed on: unknown

Het kouterhof

Vandaag gingen we met acht mensen eten in het Kouterhof om de verjaardag van een van hen te vieren. Voor mij viel het echter eerder tegen. Allereerst duurde het ongeveer een uur voor we ons eten kregen opgediend. Daarnaast waren er 2 personen die kaaskroketten met steppengrasfrietjes hadden besteld, wat volgens de bediening eerst wel mogelijk was. Pas na een uur werd ons dan vertelt dat er geen steppengrasfrietjes meer waren, en dat terwijl er de hele tijd kleine kinderen luidruchtig doorheen de zaal liepen. Ook de kaaskroketten leken volgens ons idee niet vers te zijn en tenslotte kreeg de tafel naast ons ook nog eens een heerlijke portie steppengras geserveerd, die schijnbaar plots niet meer op was... De prijzen zijn ook aan de hoge kant voor wat er geserveerd werd, vandaar dan ook deze recensie.

placeholder
An
Reviewed on: unknown

Bediening kan beter

Voor de 2 de keer gaan eten en telkens hetzelfde probleem. Timing drank en eten is niet in orde. Aperitief werd samen met voorgerecht geserveerd! We kregen er tevens de drank voor bij de hoofdschotel al bij. Het eten is zeer lekker en het zijn goed gevulde schotels. Wie in een rustig kader wenst te tafelen kan beter een ander restaurant kiezen.

Raymond
Reviewed on: unknown

Ok, maar ...

We zijn met 6 vrienden op een middag gaan eten; een paar menu's genomen en spare ribs (kaart nogal prijzig); het eten was ok voor een brasserie. Ze vermelden echter nergens dat men op voorhand moet bijbetalen voor vriendelijke bediening, een glimlach of een "dank u, tot ziens"; zeer onaangenaam dus. Zeer luidruchtig ook.

André
Reviewed on: unknown

gezellig en lekker

Vlotte en correcte bediening! Schotels mooi gepresenteerd! Kabeljauw zeer lekker!

Christine
Reviewed on: unknown

Niet geschikt voor een romantisch etentje

Algemeen wel tevreden maar de service kon beter: tamelijk lang moeten wachten vooraleer men de bestelling kwam opnemen en we uiteindelijk ons aperitiefje kregen en de persoon in kwestie kende het menu niet in detail, voorgerecht bijna tesamen met aperitief geserveerd,lang gewacht op het dessert dat we uiteindelijk zelf hebben moeten vragen en die, zonder iets te zeggen, veranderd was van Hoegaardse appeltaart naar dame blanche. Positief: spontaan gevraagd of er nog extra frietjes moesten zijn en als afsluiter een jenevertje bij de afrekening. Prijs/kwaliteit OK indien men opteert voor een van de menu's, te duur om er à la carte te eten.

Herman
Reviewed on: unknown

Voor herhaling vatbaar

Het was aleen tijdje geleden dat we er geweest waren. Bij gelegenheid gaan we er zeker terug.

Patricia
Reviewed on: unknown

bon rapport qualité/prix

Un peu bruyant. Acoustique pas optimale

Yves
Reviewed on: unknown

Lekker en streekgebonden keuken naar ieders...

Lekker en streekgebonden keuken naar ieders budget. Winnaar bij de Smaakpolitie. Gezellig terras en sfeervol te midden in de brouwerij van Hoegaarden.

Roger
Reviewed on: unknown

Het jongste jaar komen we zeker tweemaal per...

Het jongste jaar komen we zeker tweemaal per maand in het Kouterhof en ondertussen hebben we er ook tot tevredenheid oudejaarsavond gevierd. Er is dikwijls zeer veel volk en in dat geval helpt het wel dat je een "bekende" bent, dan gaat de bediening wel wat sneller. We zijn er nog nooit ontgoocheld geweest qua eten, maar het Galloromeins ribstuk (enkel of dubbel) met drie sausen blijft nog steeds onze persoonlijke favoriet !!!

placeholder
Michel
Reviewed on: unknown

In deze prachtig gerestaureerde boerderij die...

In deze prachtig gerestaureerde boerderij die deel uit maakt van de brouwerij is het heerlijk vertoeven, of je nu komt om rustig een paar glazen te drinken of om met een grote groep feest te vieren. Zelf was ik er al voor een communiefeest en genoot er van aspergeroomsoep met grijze garnaaltjes, aardappelgratin met zalm en ... een vlotte en vriendelijke, eigenlijk perfecte bediening. We keren er regelmatig terug om rustig een Verboden vrucht te drinken in het magnifieke interieur. Als je er eens geweest bent, keer je weer !

All reviews of this restaurant