Rotenstraat/Shopping 1 3600 GENK
Budget
No budget available
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number Website
About this restaurant
Lunch Garden is hét familierestaurant bij uitstek. Ideaal om met je kinderen of kleinkinderen gezellig samen een hapje gaan eten.
Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Of je nu langskomt voor een ontbijt, middag- of avondmaal, iedereen vindt zeker zijn gading in het ruime aanbod heerlijke schotels.
Zo staan er traditionele Belgische gerechten op het menu zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, of steak met frietjes. Maar je vindt er ook een brede waaier aan salades, pasta-, wok- of grillgerechten.


View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
michael
Reviewed on: unknown

Goeie service maar heel slecht eten ben ziek...

Goeie service maar heel slecht eten ben ziek geworden van dat eten

placeholder
Joanna
Reviewed on: unknown
Joanna recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

top

het eten is er altijd vers en lekker , goede bediening aan de kassa en betaalbaar .

placeholder
sonja
Reviewed on: unknown
sonja recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Price/quality

Lunch garden,lekker, snel en betaalbaar

Heerlijk gegeten vandaag met kinderen en kleinkinderen (4).De kindermenutjes zijn een echte verwennerij met de Mickey mousseijsjes inbegrepen een voltreffer. Zoon, dochter schoonzoon en ikzelf hebben ons tegoed gedaan aan de mosselen lekker en snel klaar. Maar de bediening was weer uitmuntend nu in Diest ,ze bleef vriendelijk terwijl de bonnen echt niet simpel te verrekenen waren, een top meisje.

placeholder
Sofie
Reviewed on: unknown
Sofie recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

Nadat we jaren niet meer bij lunch garden gewee...

Nadat we jaren niet meer bij lunch garden geweest waren kregen we via The insiders de kans om Lunch Garden te testen met collega's. Bij het binnenkomen was het even verwarrend. Ik zag de menu's niet duidelijk hangen en wist dus niet waar ik heen moest om te bestellen. Toen het voor ons duidelijk was zijn we meteen gaan bestellen en kozen we voor soep, hoofdgerecht en dessert. Aan de kassa aangekomen wachtte ons een aangename verassing want het was een faire prijs voor zo'n uitgebreide maaltijd. In het restaurant waren ook genoeg zitplaatsen dus we konden kiezen waar te zitten en ook het sanitair was proper. Na deze aangename ervaring plannen we zeker meerdere bezoeken naar Lunch Garden.

placeholder
Bianca
Reviewed on: unknown
Bianca recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

lunch met collega via 'the insiders'

Het eten was erg lekker. De accommodatie was gezellig! De service was over het algemeen vriendelijk, enkel 1 kok was erg arrogant! Ik vroeg of ze iets vegetarisch hadden en hij zei mosselen... Ik zei hem dat een vegetariër geen vlees, vis of gevogelte eet. Hij werd minder vriendelijk en zei dat ik mij vergiste en dat het dan veganistisch was wat ik wou hebben en dan scheepte hij mij af en begon hierover tegen een kokkin. Een veganist eet geen zuivel en afgeleiden van dierlijke producten. Ik ben intussen ruim 23 jaar vegetariër en verdiep me al jaren in deze materie. Als kok hoor je dit in mijn ogen wel te weten, of tenminste niet zo arrogant te zijn als je het mis hebt.

Jaroszewski
Reviewed on: unknown
Jaroszewski recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Goed en betaalbaar eten in een gezellige sfeer!

Als je tijdens het shoppen op zoek bent naar een betaalbaar en lekker menu en daar niet te veel tijd aan wil verliezen, ben je in Lunch Garden Genk aan het juiste adres, het eten staat er op jou te wachten! Er heerst een zeer gezellige sfeer in het grote restaurant, waardoor je niet merkt hoeveel volk er eigenlijk aanwezig is. Er zijn ook corners aanwezig waar je rustig kan zitten om met collega's wat te bespreken en er is gratis Wifi, ideaal tijdens een werklunch. Het restaurant is zeer proper en het personeel zeer vriendelijk. De bediening aan het buffet verloopt zeer vlot. Je eet aan een schappelijke prijs een lekker menu! Ook de koffie en het dessert mogen er zeker zijn! Lunch Garden Genk is zeker het bezoeken waard, zowel met collega's als in familieverband want ook aan de kids werd er gedacht! :)

All reviews of this restaurant