Extraordinary 9.4 Score based on 7 reviews
Kitchen
Budget
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Jaarlijks verlof van 14/8 tot en met 3/9


View all restaurant details
Review score
9.4 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Chris
Reviewed on: unknown

Zalig

In 1 woord, zalig. In meer dan 1 woord, een mooie plaats (net naast de grote markt van Tongeren), een kaart die iets heeft voor iedereen die van italaans eten houdt, een erg gezellig kader, een warme ontvangst, vlotte en doeltreffende bediening en een aangenaam prijskaartje. Proficiat aan de eigenaars. Wij wonen zeker niet in de buurt, MAAR we komen wel ZEKER terug !

Stef
Reviewed on: unknown
Stef recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Prima restaurant in het hart van Tongeren

Een dagje naar Tongeren en op goed geluk een restaurant gekozen. Al bij het binnen komen in restaurant Etna waren we blij verrast door de ruime en lichte zaal. We kregen meteen een hapje geserveerd terwijl we rustig de kaart konden bestuderen. Ruime keuze en licht verteerbare prijzen. De schotels die op tafel verschenen waren heel smakelijk en ruimschoots voldoende. De huiswijn was van goede prijs kwaliteitverhouding. Tenslotte was de bediening zowel door het personeel als de eigenaar onberispelijk en aangenaam persoonlijk. zeker proberen!

Christiane
Reviewed on: unknown

Lekkere en betaalbare Italiaanse keuken met...

Dit Italiaans restaurant levert al jaren een zeer goede prijs-kwaliteit. De wijnkaart is niet uitgebreid, maar bevat een goede keuze aan betaalbare lekkere wijntjes. Een aanrader!

Family
Reviewed on: unknown

Scherpe prijzen, redelijke maaltijden.

We komen al zeer lang in de Etna. Supervriendelijke mensen en de "nieuwe" zaak is mooi en prettig alhoewel ik de oude zaak ook best zijn charme vond hebben. Wat het restaurant siert, maar mij wat begint te storen is dat de prijzen laag blijven. Ze zijn MET WIJN goedkoper dan de Mc Donalds. Vroeger hadden ze dezelfde prijs maar vond ik de kwaliteit net iets beter. Ik vindt het nog altijd top! maar ze mogen wat mij betreft gerust 10% meer geld vragen en terug de kwaliteit van vroeger erin mixen. Al bij al zeker aan te bevelen!!

Nancy
Reviewed on: unknown

Hogere verwachtingen

De gerechten met room in hadden veel smaak en waren lekker, de anderen kwamen smaak tekort. Pizza was heel klein. Het dessert,tiramisu viel tegen en dat voor een Italiaans restaurant?! Gezien het restaurant heel vaak volzet was,hadden we hogere verwachtingen. Uiteindelijk prijs/kwaliteit was het wel in orde.

peter
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is jarenlang al een gevestigde...

Dit restaurant is jarenlang al een gevestigde waarde in Tongeren met maar een handelsmerk: overheerlijke pasta's aan een zeer scherpe prijs. Onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie, waarbij een deel van de oude italiaanse charme verloren gegaan is, maar desondanks niets aan zijn uitstekende gerechten en prijzen veranderd heeft.

Rudy
Reviewed on: unknown

Al enkele jaren onze favoriete plek, betaalbare...

Al enkele jaren onze favoriete plek, betaalbare en toch lekkere gerechten en de patron is een wijnliefhebber en dit is duidelijk te merken. Annick en Rudy

All reviews of this restaurant