Budget
€€
Closing days
Thursday
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
7.9 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Daniel
Reviewed on: unknown

(H)eerlijk genieten

We waren op bezoek bij familie en kozen in Kaai 15 voor het dagmenu. We waren aangenaam verrast door de stijlvolle inrichting. De bediening verliep vlot en charmant, de vis smaakte heerlijk en de prijs-kwaliteit-verhouding was eerlijk. Het was de start van een zonnige wandelnamiddag. Bravo!

Dirk
Reviewed on: unknown

hallo, wou toch nog is laten weten dat we...

hallo, wou toch nog is laten weten dat we weeral fantastisch gedineerd hebben bij jullie. het was zoals altijd weer tip top...een weekende je zee zonder kaai 15 zou voor ons niet geslaagd zijn! vooral zo blijven verder doen! groetjes, ann en dirk de cuyper

Johan
Reviewed on: unknown

Zeer lekker restaurant. Een aanrader voor zowel...

Zeer lekker restaurant. Een aanrader voor zowel de toerist op zoek naar een prijs kwaliteitsvol etablisement, als voor de inwoners van de kust die op zoek zijn naar de beste bouillabaisse uit de regio. Met dagverse produkten, tegen een faire prijs, een zaak opbouwen aan de kust is niet eenvoudig. Vandaar een welgemeende proficiat aan de chef en zijn team.

Thibault
Reviewed on: unknown

Très bonne adresse, nous avons très bien mangé....

Très bonne adresse, nous avons très bien mangé. N'y allez pas avec des enfants, rien n'est prévu pour (chaises enfants, plats enfants,etc). Seule fausse note : la raie était passée, elle sentait l'amoniaque... Cela semblait déranger la patronne qui ne s'est même pas excusé ! Elle aurait aussi pu, comme le font la plupart des établissements correctes, offrir un café par exemple en compensation. En espérant qu'elle sera de meilleure humeur quand nous y retournerons... :-)

Wauters
Reviewed on: unknown

Dit restaurant verdient alleen maar lof! Gevari...

Dit restaurant verdient alleen maar lof! Gevarieerde kaart, voor elk wat wils. Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening, mooi interieur!

DANIEL
Reviewed on: unknown

Verrassende keuze salades en carpaccio's. ...

Verrassende keuze salades en carpaccio's. Lekker, maar niet echt speciaal, en gewoon gepresenteerd. Kwaliteit van het gerecht was goed. Wachtbordje en bediening waren ondermaats.

Marcel
Reviewed on: unknown

Omwille van de kaart met vlees- en zalmcarpacci...

Omwille van de kaart met vlees- en zalmcarpaccio's alleen al een aanrader! De eigenares mocht wat meer bezig zijn met de bediening ipv met de laptop.

Jean Louis
Reviewed on: unknown

Table de bon niveau,que ce soient les poissons,...

Table de bon niveau,que ce soient les poissons,les pates ou les carpaccios.Belle cave.Service agreable.

All reviews of this restaurant